Aantal zaadbalkanker gevallen is op de opkomst, zijn de telefoons van de cel van de schuld?

Smartphone in der Hosentasche
Hoe gevaarlijk is het om de Smartphone in de zak?Een Tour-de-France-een professional moet annuleren wegens zaadbalkanker de race. Een studie geeft aan dat een toename in het aantal nieuwe gevallen. Wat kan de oorzaak zijn?

In Europa en de Verenigde Staten, het nummer van zaadbalkanker gevallen is stijgende. Dit was het resultaat van een studie door de Universiteit van Chicago, die Onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift World Journal of Urology.

Om te komen tot het resultaat, geëvalueerd door de wetenschappers in de verenigde staten, de database van Surveillance, Epidemiology, and End-Results (SEER), en in Europa, de European Network of Cancer Registries (EUREG). Ze onderzocht de periode van 1992 tot en met 2009.

In de onderzochte jaren, het aantal nieuwe gevallen in de Verenigde Staten steeg van 5,7 per 100 000 mannen en 6.8. Ook is in de meeste Europese landen van een vergelijkbare ontwikkeling.

Het Federaal bureau voor stralingsbescherming instructies blootstelling aan straling door mobiele telefoons en Smartphones kunnen worden gebruikt voor het verminderen van

U bent aan het bellen met een Headset vergroot de afstand tussen het lichaam en het apparaat.

U alleen te surfen op het Internet, als u W-LAN, dan is de overdracht van de macht is over het algemeen lager dan in het geval van UMTS of LTE-Verbindingen.

Zorg ervoor dat E-Mails kunnen alleen handmatig worden opgehaald, in om het apparaat voor het ophalen van E-Mails, terwijl praten over de telefoon, want dit verhoogt de straling lasten aanzienlijk.

Unieke redenen voor de ontwikkeling van zaadbalkanker zijn niet in staat te benoemen deskundigen-to-date. Echter, er zijn een aantal risicofactoren die de gunst van de opkomst van zaadbalkanker: undescended testikels in de Kindertijd of de ziekte van een familielid in de eerste graad. Het is echter onwaarschijnlijk dat dit zorgt voor een stijging in het aantal nieuwe gevallen verantwoordelijk zijn

Wat opvalt is de verbinding van de groeiende testikels moeten betalen kanker en de verspreiding van mobiele telefoons. Echter kan de mobiele telefoon veroorzaken straling echt zaadbalkanker?

Testiculaire kanker als gevolg van straling van een mobiele telefoon

De wereld gezondheid organisatie (who) geclassificeerd straling van mobiele telefoons als ‘mogelijk kankerverwekkend’, volgens een studie uit het jaar 2011. Er zijn nog weinig epidemiologische studies tot de vaststelling van een correlatie tussen het Optreden van tumoren en straling van mobiele telefoons. Of de straling van mobiele telefoons eigenlijk oorzaken van zaadbalkanker, is nog geen bewijs.

Zaadbalkanker door Cannabis

In het verleden onderzoeken zijn alle uitgevoerd in de verenigde staten tonen aan dat mannen die de consumptie van marihuana, last hebben statistisch gezien meer kans op zaadbalkanker dan hun leeftijdsgenoten die nooit een aanval op de Gewrichten. De testiculaire kanker risico verhoogd de langere Cannabis geconsumeerd. De studies tonen ook aan dat het Roken van Wiet is het risico van de zogenaamde was niet verhoogd bij seminoma – de meer agressieve Vorm van zaadbalkanker.

Zaadbalkanker van Fietsen

Sinds bekend werd dat Lance Armstrong, 34, een meervoudig Tour de France-winnaar, ziek met 25 jaar van zaadbalkanker, een hardnekkige gerucht van testicular kanker van het Fietsen. De nu werd de testiculaire kanker van Ivan Basso, de noodzaak om te annuleren, dat is de reden waarom de Tour de France. Er is een verband tussen Fietsen en testiculaire kanker kon nog niet wetenschappelijk bewezen. Waarschuwing geldt echter, bij mannen boven de 50 is: Niet te veel! Een recente studie toont aan dat meer dan vier uur per week, dan is het risico voor prostaat kanker door vier keer.

Zaadbalkanker door Doping

Misbruik kunnen maken van de bijwerkingen van langdurig Doping testiculaire kanker veroorzaken? Artsen zijn er zeker van dat Doping verhoogt het risico op kanker. Prof. Wolf Schmiegel, hoofd van de Afdeling Interne geneeskunde aan de Ruhr-Universiteit van Bochum: Sommige van de doping stoffen verhogen het niveau van de insuline-achtige eiwit hormoon in het bloed. Dit hormoon werkt als dynamiet voor de spieren, de cellen die snel groeien. De cellen groeien, maar quasi-continu met het gaspedaal, gedegenereerde nog sneller. En ontaard – modified – cellen-kanker. Doping kan dus leiden tot zaadbalkanker.

Hamburg-harburg, 13. Juli

Geef een reactie