9 geheimen van de liefde en hoe kinderen leren om Gezond te zijn

Familie kocht gemeinsam
Kinderen kunnen leren gezond te eten hou van kinderen willen alleen maar snoep en friet? Niet noodzakelijk! Met deze tips voor ieder kind te houden, leren gezond te eten.

Het eten van gezonde legt de basis voor een succesvol leven – vooral bij kinderen. Het bevordert de concentratie, fysieke gezondheid en het voorkomen van mentale en fysieke aandoeningen.

Maar toch, Naties is steeds bijna in alle sectoren, het aantal kinderen met overgewicht. In Duitsland zijn er momenteel 15 procent. Dit aandeel is verdubbeld sinds de jaren 1990. In de VS, 25 procent van alle twee nog – vijf-jaar-oude overgewicht of zelfs morbide obesitas (overgewicht).

Geen enkele ouder wil dat zijn kind is vanwege zijn gewicht ziek, als een buitenbeentje voelt of gepest wordt, zei Tanda Kidd, een voedingsdeskundige bij Kansas State University. Samen met haar collega Paula Peters heeft verzameld van de meest belangrijke regels voor een gezonde voeding van kinderen. Zo Peters, u moet bieden kinderen een grote selectie van gezonde voeding en geven je een Kans om je zelf kiezen. Sommige van de kinderen aten dan te weinig, anderen te veel. U geleerd, maar dan wel met de tijd, uw gevoel van Honger zelf.

De twee voedingswetenschappers geeft 9 tips om ouders te helpen hun kinderen kunnen leren om plezier te hebben, om gezond te eten.

1. Geen Beloning

Voedsel mag niet worden gebruikt als een beloning voor goed gedrag of een bijzondere prestatie. Degenen die leren in de Kindertijd om jezelf te belonen met voedsel of comfort, met candy – gebruikt om de hersenen van dit patroon van gedrag, en kan het werk uit als een volwassene, is moeilijk. Ouders kunnen bieden, zoals een bonus, in de avond, voor het lezen van een verhaal of speel met het kind wiens favoriete spel.

2. Samen eten

Alleen wanneer de ouders het eten met hun kinderen kunnen leren van dit gedrag. Daarom is het volgende van toepassing is: ten Minste eenmaal per dag moeten allemaal samen eten.

3. Het zijn van een rolmodel

Ouders moeten het goede voorbeeld geven en gezonde voeding te kiezen. Kinderen leren van hun ouders – dit geldt ook voor de hoeveelheid voedsel, de regelmaat, de plaats en de tijd.

4. Wat de kinderen eten buiten het huis?

Veel kinderen gaan met een jaar in de peuter-groep. Na dat, een Kleuterschool en een dag school zal volgen. Ze zijn vaak 30 – 40 uur per week op de weg en daar ook eten. Dat is de reden waarom ouders moeten erg voorzichtig zijn met wat de kinderen krijgen.

5. Minder TV

Bijna iedereen kent het uit de films: De reclame voor de film is nog steeds actief, maar de Popcorn is bijna allemaal. Onbewust eten is een van de deskundigen op te roepen. Thuis te eten in de voorkant van de televisie, zonder het te beseffen. Daarom moeten kinderen TV kijken een beetje. In ieder geval, de familie van de grote maaltijden in de voorkant van de TV.

6. Geen Dieet

Diëten zijn niet voor kinderen. Zelfs als u te zwaar bent. Het verhoogt aanzienlijk het risico van het ontwikkelen van een ziekte in de loop van het leven van een eetstoornis. In plaats daarvan moeten kinderen met overgewicht meer bewegen en gezonder eten – in onbeperkte hoeveelheden aangeboden.

7. Winkelen

Als ouders gaan met hun kinderen winkelen, dan kunnen ze leren om te vergelijken pakketten en prijzen als de ingrediënten. Een belangrijke les voor het latere leven.

8. Eigen groenten en fruit planten

Ongeacht of je hebt een tuin, een plot of een balkon, het helpt kinderen als je kweek het zelf fruit en groenten. Dus ze ontwikkelen respect voor eten en begrip waar het eten vandaan kwam.

9. Samen koken

Wanneer ouders en kinderen samen koken, dan versterkt dat de band. De allerkleinsten kunnen leren hoe te bereiden van gezonde voeding en wat is er in die rechtbanken.

Hamburg-harburg, 20. April 2015

Geef een reactie