7 dingen die kinderen vetmesten


Een korte TV-tijden kunnen kinderen in vet komt op de uitzending-inhoud werving voor ongezonde voeding, kinderen worden verleid om meer te eten, toont een recente studie in het verenigd koninkrijk. Wij geven zes verrassende mesten voedsel voor kinderen, die je nooit zou hebben verwacht.

In een grote meta-studie door wetenschappers van de Universiteit van Liverpool vond dat tv-reclame voor ongezonde voeding van invloed op de eetgewoonten van kinderen.

De wetenschappers geanalyseerd 22 studies die behandeld met het onderwerp. Uit de analyse blijkt: In de experimenten, plaatsen van reclame voor ongezonde voeding voor kinderen eten aanzienlijk meer, volwassenen.

Ouders moeten aandacht besteden, dus op het feit dat hun kinderen aan het bekijken bent, indien mogelijk, geen reclame, of althans, niet tijdens of direct na een maaltijd.

Overgewicht van de ouders

Het gewicht van de ouders van invloed is op de Obesitas risico van de jonge – en zelfs voor de geboorte. Een deense studie uitgevoerd in 2015. Daarom, Obesitas verandert de genetische materiaal in het sperma van de vader, zodat het kind later een verhoogd risico om overgewicht.

Laat opblijven

Een Harvard-onderzoek met meer dan 1.000 kinderen toonde in 2014 dat een gebrek aan slaap is voorstander van de ontwikkeling van Obesitas. De wetenschappers interviewden de ouders van de kinderen uit hun slaap gewoonten en berekend hun Body Mass Index (BMI). Zij vonden dat de kinderen van de minst geslapen, op de leeftijd van zeven 2 ½ keer zo vaak overgewicht als collega ‘ s die heb je genoeg slaap. Als een voldoende hoeveelheid Slaap de volgende richtlijn waren de waarden:

  • Zes maanden tot twee jaar: twaalf of meer uur per dag
  • Drie tot vier jaar: tien of meer uur per dag
  • Vijf tot zeven jaar: negen of meer uur per dag

Het ontbijt kan worden

Als kinderen vertrekken in de ochtend zonder Ontbijt, het huis maakt je niet slim, maar dik – studie toonde in 2014, met rond 8,800 kinderen van acht Europese landen. Bijgevolg, hebben kinderen tussen de zes en negen jaar, die regelmatig Ontbijten vaker een normaal cholesterolgehalte en een gezond gewicht dan collega ‘ s die laten het Ontbijt niet. Volgens de deskundigen, de gewone maaltijd draagt bij aan het vet in het bloed worden geregeld, waarden beter zijn, en aan de andere bevordert de lichamelijke activiteit. Daarnaast hebben de kinderen niet thuis te Ontbijten meer kans hebben te worden vet later op de dag, en te grijpen suikerhoudende Snacks.

Antibiotica

Een van 2014 uitgevoerd Amerikaans onderzoek kwam tot de conclusie dat de antibiotica bevorderen van de omzet in de eerste jaren van het leven van Overgewicht. Dus, kinderen die in hun eerste twee jaren van het leven, vier keer of meer antibiotica, een elf tot 16 procent verhoogd risico op overgewicht. De reden voor dit is, volgens de aanname van de wetenschappers dat de antibiotica, de darmflora beschadigen, wat weer van invloed is op het lichaamsgewicht. Om te helpen wat is de kruiden Alternatief antibiotica tegen de typische kwalen, die je hier kunt vinden. In het Interview, de kinderarts Nadine Hess vertelt het juiste gebruik van antibiotica bij kinderen.

Geen Broers Of Zussen

Een team van Europese onderzoekers vonden in 2012, in een onderzoek dat enkele kinderen zijn meer dan 50 procent kans op overgewicht dan kinderen met broers of zussen. De wetenschappers analyseerde de gegevens van 12,700 om kinderen uit alle hoeken van Europa. Zelfs als andere risico factoren, zoals het geboortegewicht, gewicht van de ouders in aanmerking genomen, de relatie tussen het gewicht en het aantal kinderen in het gezin. Een mogelijke reden is: om Te voldoen aan de behoeften van de individuele kinderen, worden de ouders nog meer, omdat je niet hoeft te besteden al hun aandacht aan meerdere kinderen tegelijk. Dus, enkele kinderen hebben een meer hun wensen (bijvoorbeeld na bepaalde voedingsmiddelen).

Smartphones

Een studie kan aantonen dat het gebruik van elektronische apparaten stijgt naar drie of meer uren per dag, de Obesitas het risico voor kinderen tot 44 procent. Smartphones zijn in het bijzonder gevaarlijke – omdat deze worden gebruikt door de kinderen op de eerste plaats, in het bijzonder uitgebreid, en ten tweede, kunnen de ouders toezicht houden op het gebruik van veel minder dan bijvoorbeeld de televisie in de tijd.

Hamburg-harburg, 27. Januari

Geef een reactie