5 goede nieuws over kanker

Smilie
Tijd voor positief nieuws op het onderwerp van kanker nu via onze foto-gallerij, klik op het nummer dat is beangstigend: Volgens het duitse kanker steun, per jaar, in de tussentijd, van 500.000 kanker een nieuwe wending ziek. Voor degenen die Getroffen zijn, maar ook hun families, de diagnose kanker is een schok.

De kans op genezing voor kanker zijn vandaag de dag zeer goed

Maar kanker is niet altijd dodelijk! En uit het onderzoek, zijn er meer en vaker, nieuws, het maken van moed. De oorzaken voor kanker zijn gevonden ziektes eerder, wat belooft te worden op hetzelfde moment een eerdere start van de therapie, maar ook een betere preventie van kanker. In de tussentijd, de therapieën zijn niet alleen effectief, maar ook de bijwerkingen en de belasting voor het gehele organisme, hebben verminderd. Dit betekent een hogere kwaliteit van leven tijdens de behandeling. Ondertussen, meer dan de helft van de kankers zijn te genezen. Al met al is dit reden genoeg om positief te kijken naar de toekomst.

Daarom hebben we voor u op wereld kanker dag op 04. Februari, vijf positieve rapporten van het wetenschappelijk onderzoek naar kanker in een galerij van beelden gegroepeerd – klik nu!

Het belang van Screening voor de vroegtijdige opsporing van kanker zijn, je kunt ook leren in de Video:

Geef een reactie