5 feiten over pijn in de gewrichten in de zwangerschap

Schwanger Frau liegt in der Wiese
Joint in de zwangerschap zijn niet ongewoon pijn. Alles wat u moet weten over het – nu in de galerij bijna elke zwangere vrouw ontdekken, weten, pijn in de gewrichten tijdens de zwangerschap. Hoe vrouwen de pijn kan worden voorkomen en welke behandelingsmogelijkheden er zijn – praktijk Vita legt.

Elke zwangerschap verandert het lichaam van de moeder-to-be en brengt het een beetje uit balans. Vermoeidheid, Misselijkheid, rug-en gewrichtspijn zijn volledig normaal. Slechts pijn in de gewrichten, maar met eenvoudige middelen verlichten.

Warmte, rust en gerichte Oefeningen kunnen verlichting van de pijn in de gewrichten

Het toenemende gewicht van de lading is de belangrijkste reden voor de pijn in de gewrichten tijdens de zwangerschap. Meestal zijn de knieën worden beïnvloed en de vertebrale gewrichten in de rug. Vocht vasthouden tijdens de zwangerschap van de weefsels in de carpale tunnel van de pols kan, in aanvulling, pijnlijke zwelling en kan leiden tot een verstijving van de heup, knie, enkel, of enkel. Daarnaast hormonen van de gewrichten bijdragen aan de Zwangerschap pijn. Dit losser worden van de banden rond de gewrichten om de spanning wat en pijn kan leiden.

Onze foto galerij voor het beantwoorden van vragen rond het onderwerp van gezamenlijke pijn in de zwangerschap. Wat u moet weten en wat u kunt doen om pijn te verlichten, kunt u vinden hier – en-nu, klik-en-gewrichten pijn te bestrijden.

U pijn in de gewrichten of artrose in de vingers? Dr. John Wimmer legt in de Video, wat kan helpen!

Geef een reactie