15 tips voor mooie, lange haren

Rapunzel jaloers op kan zijn. Met deze 15 Trucs (voor de Training!) is je Haar geweldig, voelt stevig aan en zelfs groeit.

6 cafeïne

Cafeïne duwt de haargroei. Inbegrepen in Shampoos, het stimuleert de wortels. Tip: gebruik Dagelijks, zoals cafeïne ongeveer 24 uur in de hoofdhuid.

7 droge shampoo

Van Zumba-to-Date, zonder dat het wassen van het haar? Het gaat – met droog shampoo! Rechtstreeks spuiten op de wortels en kam het door. De haren absorbeert het vet, en los van de manen.

8 stijltang met keramische platen

Ogen aankoop op het rechttrekken! Iedereen die wil voorkomen haarbreuk, zorg ervoor dat de stijltang is uitgerust met keramische platen. Deze zijn zacht en zeer warmte-geleidende. Dit beschermt de schubbenlaag laag. Let op: nooit op nat haar glad!

9 siliconen om te voorkomen dat

De Absolute No-Go: siliconen in haar producten. Ze vormen een Film en het voorkomen van huidverzorging ingrediënten voer het haar binnen.

10 Niet-kam

De meest belangrijke gebod in alle dingen hair care: met natte haren, zorgvuldig omgaan! Door het vocht van het haar gezwollen is. De cuticula laag is strak aan de haarschacht en het haar is bijzonder gevoelig. Dus ga niet kammen – een maximum van zachtjes met de vingers of een grove kam door.

Haare schneiden

11 kapsel: het haar! Ze gaan ongeveer om de zes tot acht weken om je haar en laat de kanten rand. Ze worden afgebroken door de mechanische wrijving op de Sport Kleding. En, omdat gespleten haarpunten emigreerde naar de aanpak, de voorkeur te snijden.

12 alcohol vrij

Alcohol in styling producten is als kryptoniet om Superman: Hij sneed de manen van de Macht. U zal worden dof en breekbaar. U liever Sprays en co. zonder alcohol.

13 Hete-Lucht-Knigge

In de kleedkamer van de meeste pak direct na het haar wassen om het haar droger. De drie belangrijkste regels:

1. Op het middelste niveau en met een afstand van 30 cm föhnen.

2. In dit geval, het apparaat is altijd verdeeld (verplaatsen de warmte gelijkmatiger).

3. Aan het einde van de koude het blazen. Nog beter: haar drogen aan de lucht!

Mutter kämmt Haare der Tochter

14 natuurlijke borstel: Een Must-have voor de liefdevolle verzorging borstels borstels met mooie natuur. Masseer de huid zachtjes het hoofd en neem de aanpak van vet. Dus je moet om het haar te wassen minder vaak.

15 badmuts

Zwemmers moeten altijd het dragen van een badmuts. Omdat chloor of zout water strip het haar van vocht. Stro-achtige strengen. Tip: is je haar met zoet water spoelen!

Geef een reactie