10 belangrijke feiten: Wat de verzekering van de gezondheid – en wat niet?

Was zahlen Krankenkassen
Worden genomen in Duitsland zijn niet een louter medische methoden van behandeling – zoals cosmetische chirurgie – door de nationale gezondheidszorg? De praktijk, Vita, voor u, maakt een fact-Check: Wat zijn de middelen en wat niet?In het verenigd koninkrijk, politici en Artsen debatteren over de vraag: Moeten betalen enkel de staat voor de kosten van een beauty-OP? De Minister van volksgezondheid Jeremy Jager zei onlangs. In Duitsland zijn ook ingrepen van plastische chirurgen van de middelen betaald – althans een deel daarvan. Maar je kan ook dienen de kosten voor de sportschool of een seks veranderen in de zorgverzekering? De praktijk, Vita, voor u, maakt een fact-Check, en legt uit wat u moet betalen voor ziektekosten en wat niet.

De Minister van volksgezondheid van het Verenigd Koninkrijk was bijna in Woede. Het kan niet zo zijn dat de belastingbetaler voor plastische chirurgie betalen. Omdat dit in strijd is met bestaande wet – maar in de praktijk is anders en veel vrouwen en mannen ten koste van het Algemene publiek, borstvergrotingen, neus vermindering of Botox-behandelingen, zal nu een nieuwe wet aangenomen: In de toekomst de kosten van een schoonheid-OP-moet worden terugbetaald alleen in het geval van een klinische noodzaak van de kassa ‘ s.

Met deze wet, idee, Minister de Jager is niet alleen de zenuwen van de heersende opinie in het verenigd koninkrijk, maar ook een geldprijs in het juridische veld, lijkt niet voldoende geregeld.

In Duitsland – waar, naar de mening van vele Britse en alles is altijd perfect geregeld zijn gedefinieerd in de uitoefening van een ambt van de wettelijke ziekenfondsen is inderdaad zeer nauwkeurig. Bent u in het verenigd koninkrijk eigenlijk, maar dit debat toont zeer duidelijk dat een deel van de cash patiënt altijd weet wat wordt gedekt door de nationale gezondheidszorg en wat niet. De praktijk Vita toont u in een foto galerij 10 belangrijke feiten met betrekking tot de simpele vraag: Wat er betaald moet worden en wat niet?

Het principe van de verplichting tot het uitvoeren van de wettelijke ziekenfondsen

In principe is een resultaatverplichting voor de wettelijke ziektekostenverzekering in Duitsland, of een bepaalde behandeling medisch noodzakelijk is. Nodig is om een bepaalde behandeling is als het een specifiek lichaam herkend fysieke Lijden, genezen of verlicht of voorkomen.

Hamburg-harburg, 18. Juni 2014

Geef een reactie