Zwarte mosterd is een natuurlijke anti-inflammatoire Stopper

De mosterd bevat de werkzame stof allyl mosterd olie stimuleert de circulatie van het bloed. Toegepast intern, ze bevorderen de eetlust. Echter, de toepassing moet worden gedaan met de nodige voorzichtigheid.

Ein Feld mit Schwarzem Senf

Zwarte mosterd groeit, in principe, in het geheel van Europa. Het vereist echter veel zon licht, maar ook de warme en vochtige bodems

Zwarte mosterd: toepassing en curatieve werking

Definitie Van Zwarte Mosterd

Naam: Brassica nigra familie naam: familie Cruciferae (Brassicaceae) geslacht: kool (Brassica) type: raapzaad (Brassica rapa)

De Zwarte mosterd bevat de werkzame stof allyl-en mosterdzaadolie, verbetert de bloedsomloop. De toepassing wordt uitgevoerd in de Vorm van een Wrap of band-AIDS. De werkzame stof passeert dan de huid aan de interne organen. Echter, het kan leiden tot een langdurige blootstelling of hoge dosering van een ontsteking. In extreme gevallen, bubbels vorm.

De zaden hebben een eetlust-opwekkend, de spijsvertering bevorderen en anti-bacteriële werking. Echter, ze kunnen leiden tot irritatie van het maag-gebied. De toepassing is daarom niet ongewoon. In de homeopathie, Zwarte mosterd voor de behandeling van irritaties van de maag, als de bovenste luchtwegen wordt toegepast.

In de Zwarte mosterd opgenomen actieve ingrediënten

De Mosterdolie Glucosiden, Mosterd, Olie, Slijmstoffen

Plantkunde

Schwarze Senfkörner

De korrels van de Zwarte mosterd zijn de belangrijkste bestanddeel van de beroemde mosterd uit Dijon. Er wordt vooral gebruikt voor het Bereiden van sauzen en Dressings

Zwarte mosterd heeft vier talrijke, Goudgele bloemen. De pods zijn vier randen, en worden toegepast op de stengels. De bladeren van de Plant in de bodem bijsluiter van het stuk, in de bovenste ongedeeld. Zwarte mosterd is tot twee meter hoog en is een van de éénjarige planten.

Verspreiding

Het huis van de Zwarte mosterd is waarschijnlijk in Zuid-en West-Europa. Werd gekweekt hij voor de Romeinen – in de wereld van vandaag. In het wild is gevonden op Landbouwgrond, evenals water.

Andere naam voor Zwarte mosterd

Bruine Mosterd, Tuin Mosterd

Interessante feiten over Zwarte mosterd

In de late middeleeuwen, een regel ontwikkeld in Frankrijk, de rechten van mosterd cultuur. Richtlijnen voor de mosterd productie werd aangenomen en Dijon werd het ‘mosterd kapitaal – de Naam van de stad wordt gebracht om vandaag met mosterd specialiteiten. Voor de traditionele mosterd productie, de zaden van de Plant, het mosterdzaadje, gemalen en verwerkt met water, azijn, zout en suiker in een massa.

Geef een reactie