Zwanger worden: het werkt na een miskraam beste

Na een miskraam is vaak het advies gegeven tot drie maanden te wachten voordat u het opnieuw probeert om zwanger te worden. Een AMERIKAANSE studie in tegenspraak met het nu.

Eerder, koppels waren vaak het advies dat je moet wachten na een miskraam, drie maanden voordat een re-proberen om zwanger te worden. Maar dit zou precies de verkeerde manier, dat is wat een AMERIKAANSE studie: De onderzoekers analyseerde de gegevens van ongeveer 1000 paren waarvan de vrouw had geleden in het vroege stadium van de Zwangerschap een miskraam. De vrouwen geprobeerd binnen de drie maanden, worden opnieuw zwanger, had 71 procent hogere Kans op een gezonde Baby dan vrouwen die langer gewacht.

Vrouwen hoeven niet te wachten met de wens om kinderen te hebben

Een totaal van 765 van de koppels proberen na de miskraam, worden binnen drie maanden zwanger. 77 procent van hen, dit werkte – de vrouwen hebben gebracht gezonde baby ‘ s in de wereld. In het geval van de 233 koppels die probeerden pas na drie maanden weer zwanger te raken, het werkte alleen op 23 procent.

Enrique Schisterman, chief auteur van het onderzoek en epidemiologie aan de Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health and Human Development in Rockville, Maryland, een overzicht van het resultaat van de studie: uit Onze gegevens gebleken dat vanuit een medisch oogpunt niet strikt noodzakelijk is om te wachten na een miskraam met het volgende zwangerschap poging.

Niet alle risico ‘ s kunnen worden uitgesloten

Dr. William Hurd, aan de Duke University School of Medicine en is de auteur van de Redactie in de nieuwe studie, zegt: Na een miskraam, zelfs indien slechts voor een korte tijd moet worden, beide partners zijn er zeker van dat ze opnieuw versterkt emotioneel. Ten slotte kunt u uitsluiten van het risico van een ander miskraam, nooit helemaal. Echter, dit geldt ook, als de zwangerschap al meer dan drie maanden.

Hamburg-harburg, 13. Januari

Geef een reactie