Zwanger in weerwil van de Menopauze?

Künstliche Befruchtung
De PRP procedure vrouwen in de Menopauze meer kans om te worden met behulp van kunstmatige inseminatie zwanger te raken griekse wetenschappers erin geslaagd om de Menopauze van de vrouw met behulp van een nieuwe genetische techniek ongedaan maken: In het geval van de patiënten, de Menstruatie hervat. Vrouwen kunnen worden in de toekomst, in weerwil van de Menopauze zwanger.

Een nieuwe genetische engineering methode, kan, volgens een verslag in het tijdschrift New Scientist, de Menopauze van de vrouw ongedaan maken. Griekse onderzoekers van de gynaecologen Konstantinos Sfakianoudis getest op de effecten van de zogenaamde Bloedplaatjes Plasma (platelet-rich Plasma of PRP) aan patiënten in de menopauze. Het eigen genetische materiaal van de vrouwen werd gebruikt. Het resultaat: een 45-jarige, die reeds meer dan 40 en in de Menopauze kreeg, na de behandeling van hun regel. Twee van de drie eieren, die vervolgens werden verwijderd, kon vervolgens worden kunstmatig geïnsemineerd met het sperma van haar man. Vervolgens de eieren waren bevroren. Het succes van ons experiment, een totaal van ongeveer 66 procent, Sfakianoudis. De procedure kan vrouwen dus in de toekomst, zelfs in het midden jaren van het leven van kinderen te brengen naar de wereld.

Kunstmatige inseminatie na de Behandeling

Voor het experiment, 30 vrouwen werden behandeld tussen 45 en 49 met de PRP procedure. Elk van de patiënten had een wens om kinderen te hebben. De meeste van de vrouwen kan gezien worden na de behandeling van de eieren en met succes kunstmatig geïnsemineerd. Tot nu toe, de eieren werden gebruikt in het geval van een vrouw, is dit niet gaat gebeuren in de komende maanden. Deze Proeven geven de vrouwen die komen al relatief vroeg in de Menopauze en hebben nog een baby, de hoop weer, zo Sfakianoudis. Hoe het precies werkt is nog niet geheel duidelijk, maar is van mening dat de PRP stimuleert de stamcellen. Eerder onderzoek had al laten zien dat een deel van de stamcellen stimuleren het hele leven van de vrouw door middel van de productie van nieuwe eieren.

Hulp na een miskraam

De PRP procedure kan ook worden gebruikt bij andere soorten: In een eerdere studie van zes vrouwen die moest geboortes van meerdere mislukte en niet kunstmatige inseminations achter waren, door de behandeling zwanger. De PRP is ingespoten in de patiënt rechtstreeks in de Baarmoeder. Nu de vrouwen overleefde de kritische stroom de eerste drie maanden van de zwangerschap zonder complicaties.

Een kwestie van ethiek?

Potentieel zeer spannende bevindingen, zei Roger Sturmey, van de Romp York Medical School in het verenigd koninkrijk. Het moet echter worden beschouwd als ook het ethische aspect. We moeten onszelf de vraag stellen of er een maximum leeftijd voor moeders-to-be, of zou moeten zijn.

Voor de meeste vrouwen de eerste symptomen van de menopauze meestal verschijnen van begin 40. Dit omvat opvliegers, onregelmatige bloedingen, of slaapstoornissen. Gemiddeld bloeden vrouwen zijn op hun laatste Algemene, ongeveer 51 jaar oud

Hamburg, 21. Juli

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie