Zonder Vaccinatie, Kita-Ban

Mutter mit Tochter lässt sich von einem Arzt beraten
Ouders laten een arts voor advies als u wilt dat uw kind in de kinderkamer geen nieuwe wet is bedoeld om het versterken van het Vaccin in Duitsland. Niet-gevaccineerde kinderen zullen een bezoek aan de Kleuterschool en de school geweigerd. Boetes dreigen.

De regering van CDU en SPD wil versterken van de Vaccinatie. Om dit te doen, al is het niet een verplichte vaccinatie, maar meer druk op de ouders. Volgende week donderdag, de Bondsdag zal stemmen over de gewenste Wijzigingen in de wet op Preventie. Van meerdere media en verwijzingen naar rapporten aan interne documenten.

De vaccinatie tegen de dagopvang bezoeken

De meest belangrijke Verandering: kinderen zonder Vaccinaties het bezoek van de Kleuterschool, school en andere maatschappelijke voorzieningen is waarschijnlijk geweigerd worden, als er een mazelen uitbraak. Ook de ouders van de kinderen moet de arts voor advies als uw kind naar een kinderdagverblijf. Het gesprek zou moeten worden aangetoond aan de start van de zorg in het schrijven. Het is niet, dan is de Lidstaten kunnen opleggen van boetes.

De besproken wijziging in de wet is een reactie op een van de grootste uitbraken van mazelen in de afgelopen jaren. Meer dan 1000 mensen besmet waren alleen in Berlijn sinds oktober vorig jaar. Een klein kind dat stierf aan de gevolgen.

Hamburg-harburg, 15. Juni

Geef een reactie