Zonder het boren en vullen onderzoekers pijn ontwikkelen van gratis cariës behandeling

Zahn
Onderzoekers hebben een methode ontwikkeld voor de behandeling van tandbederf-en pijn-vrij: Het stimuleert de natuurlijke zelf-helende werking van de tanden met behulp van een lichte stroming te ontwikkelen schokken Britse onderzoekers een methode voor pijn-vrije behandeling van cariës. Traditionele methoden van de behandeling – zoals een boor en vul zou een ding van het verleden. Het is als een medische doorbraak, geprezen Therapie stimuleert en versnelt de effecten op het natuurlijke zelf-helende werking van de tanden met behulp van een zeer zwakke Stroom. De techniek werd gedaan volgens de ontwikkelaars van de studie fasen, en in minder dan drie jaar in de eerste tandheelkundige kantoren te gebruiken.

In de strijd tegen de wijdverspreide ziekte van cariës, Britse onderzoekers bij het Tandheelkundig Instituut van King ‘ s College is nu bereikt een beslissende doorbraak. Als het Instituut deze week aangekondigd dat het voor de behandeling van cariës in de toekomst, een nieuwe methode beschikbaar die vereist geen boren en vullen. De volledig pijnloze procedure stimuleert eerder door externe stimuli, de natuurlijke zelfgenezing van de tanden.

Cariës proces stop als gevolg van self-healing

De onderzoekers versnelde met de nieuwe methode, de natuurlijke zelf-genezingsproces van de tanden. Lichte, niet merkbaar macht impulsen stimuleren de remineralisatie van de tanden, zodat de minerale stoffen die worden gegenereerd in het tandglazuur die zijn verwoest door de cariës te vallen.

De onderzoekers zijn gebruik te maken van die menselijke tanden zijn van nature in staat remineralizing zelf-helende processen. Probleem voor de tanden is, in deze context, maar dat ze in staat waren om te bouwen in relatie tot de minerale uitloging van de tanden door cariës van het glazuur.

De goed uitgebouwde twee-traps procedures, bereidt en reinigt de aangetaste delen van de tand of kies, het glazuur aan de buitenkant. In de tweede stap, met weinig stroming de remineralisatie schokken, zodat het tandglazuur is gestabiliseerd. Het gebruik van deze kleine stroomstoten in de tandheelkundige omgeving is niet nieuw, maar wordt al jaren gebruikt om te controleren of de gezondheid van de tand zenuw.

Fris Wit voor de tanden

De behandeling was volgens de onderzoekers, minstens zo kosten-effectief is als de huidige tandheelkundige behandelingen, en het moet in een paar jaar voor de behandeling van de eerste tandheelkundige praktijken beschikbaar. Naast de volledig pijn vrij van cariës-therapie, de nieuwe methode had een groot voordeel. Klinische Tests hebben aangetoond dat de reminerali gericht tanden na de behandeling, alleen gezond, maar een nieuwe en frisse Witte.

Amerikaanse onderzoekers ontwikkelden een Low-Power Laser

Reeds op het einde van mei het ONS had gewekt-Amerikaanse onderzoekers een methode van een roer, met het gebruik van een Low-Power laser, een specifieke lichaamseigen Eiwit wordt gestimuleerd. Door de activiteit van dit Eiwit voor de celopbouw in het lichaam verantwoordelijk is – het moet mogelijk zijn in de toekomst, een zelfgenezend proces in het lichaam te activeren, om zo tot nieuwe tandglazuur, of te genezen botbreuken.

Hamburg-harburg, 19. Juni 2014

Geef een reactie