Zomer griep snel en doeltreffend behandelen

Stachelbeeren helfen gegen Sommergrippe
Kruisbessen bepaalde planten produceren stoffen die het immuunsysteem nodig heeft voor zijn werk tegen de zomer griep zijn daarom goede partners in het lichaam van een koude in de zomer – is dat wel mogelijk? Ja, zeggen besmettelijke biologen – en het is ook een typische ziekte. U ontdekt hier hoe u het verkorten van de zomer griep en de symptomen effectief te verlichten.

Ongeveer 15 procent van de duitse gevangen in het mooiste Seizoen van het jaar. Niet voor niets is de zomer griep, zelfs als het heeft te maken met de echte griep (Influenza).

Typisch voor de verschillende koude virussen is dat elk type van bepaalde omgevingscondities, om te verspreiden. Daarom, in de zomer zijn er ook andere virussen dan in de herfst of Winter. Nu is de infectie met Entero-, Coxsackie leidt vooral – en echo-virussen, die aangepast zijn aan de hitte, of in de zomer griep. De gevolgen: de normale symptomen van verkoudheid, vooral een loopneus, nek, oren, hoofd en pijn in het lichaam, vaak verhoogde temperatuur, soms met koorts, en zeldzame koude rillingen. Niet echt gevaarlijk, maar oncomfortabel. Gelukkig zijn er effectieve middelen.

Ontdek in onze fotogalerij, als u het verkorten van de zomer griep en verlichten het ongemak.

En nog meer goede tips om verkoudheid te voorkomen in de Video!

Geef een reactie