Zomer griep is een gevaar voor het hart

Sommergrippe und Sport führt Herzerkrankungen
Die griep na een Zomer van te snel en te doen wat sport, met gevaar in het ergste geval ernstige hart-elk virus ziekten aanval vormt ook een bedreiging voor de hartspier. Hier kunt u vinden wie het meeste risico lopen en wat Test toont, wat de tijd is in feite een risico voor onze vitale hartspier.

Buiten 30 graden hitte, in de koele air-conditioning. Aangenaam, maar, helaas, ongezond. Vanwege een sterke temperatuurschommelingen, tocht (bijv. in de auto), te veel zon of plotselinge weer van de zomer kan leiden tot verschuivingen van de griep. Niet onschadelijk is, zegt Dr. Petra de Lange-bruin, een cardioloog in het hart Instituut ICQuadrat in Berlijn: We weten vandaag de dag dat alle van de virus kunt ook slepen om het hart is aangetast. Dat is de reden waarom het zo belangrijk is om de zorg van zichzelf voor zo lang, echt weer gezond.

Gevaarlijke Virus Aanval

Het is vooral de enterovirussen (bijv., Coxsackie virus), de griep in de Zomer zijn om het organisme te maken. U zal worden overgedragen wanneer Spreken, Niezen en hoesten.

Bij hoge temperaturen, kunnen ze zich bijzonder goed, want onze verdediging is verzwakt in de hitte fasen die vaak. Zelfs bezwete kleren zijn vaak de aanleiding voor infecties. Vanwege de snelle veranderingen in temperatuur, bevordert de zomer-verkoudheid.

Typische symptomen van de zomer griep

De virussen hebben hun weg gevonden in het lichaam, ze vermenigvuldigen zich in de wind. Het duurt meestal slechts een paar uur tot de effecten weergegeven. Het gaat om een loopneus, koorts, koude rillingen, hoofd, nek en oren pijn, soms zelfs braken, diarree en buikpijn. Getroffen voelt oneindig moe, komen nauwelijks de trap op en blijven de hele tijd in bed, zegt Dr. Lange-bruin. Meestal zijn de symptomen verdwijnen na drie dagen. Het langer duurt, moet u een arts raadplegen.

Zomer griep: hart in gevaar

Wat was betwiste voor een lange tijd, vandaag is: het influenza-virus kan de aanval van het hart. Ze vestigen zich rond het hart. In het normale geval geen Probleem. De verdediging ontmaskerd en bestreden de vijandelijke ziekteverwekkers.

Maar wanneer u zelf toe te voegen te veel, te snel, kan de aanval van de virussen in de hartspier, zegt de cardioloog. De elektrolytenbalans apparaat van een puinhoop en kan leiden in het ergste geval, tot ernstige hart-en vaatziekten.

Atleten zijn in gevaar

Vooral de recreatieve sporters en professionele atleten zijn in gevaar! Dr. Lange-bruin: Start, dus, tot de fitness-training, wanneer het lichaam van de aanval van het virus is hersteld. Wie voelt zich meer moe en moe, moet zich onthouden van elke sportieve laden.

Bloed waarde als alarm signaal

Als het hart is aangetast door een virus aanval, kan worden bereikt door een bloed test om te bewijzen. Is wilde na de zogenaamde C-reactief Proteïne (in het kort: CRP). De lever maakt het als een reactie op een acute ontsteking, zoals in het geval van een griep.

Bovendien, de CRP-waarde, of in de bloedvaten, een ontsteking van het gloeit en dus ook geen gevaar voor onze vitale spieren. Meer: studies van de Harvard Medical School blijkt dat patiënten met een hoge CRP-niveau hebben een drie-voudig verhoogd risico op een hartaanval. Afhankelijk van de Erregertyp de arts met een antibiotica of een ontsteking van de behandelde remmers.

Geef een reactie