Zomer griep genezen met planten

Eukalyptus hilft bei Sommergrippe
Versnelt de genezing van een zomer-griep: De eucalyptus bevat de werkzame stof cineol heeft anti-inflammatoire en slijmoplossend u, ondanks alle voorzorgen, een zomer griep gevangen? Je leert hier wat zijn natuurlijke helpers, zal verlichting brengen snel.

Ze is koppig, kunt u voor de dag en de meest prachtige tijd van het jaar, bederven. Wordt geactiveerd, de zomer griep door de zogenaamde Rhino – of enterovirussen. De gevolgen van een infectie in ons organisme zijn intens: een loopneus, hoesten, hoofdpijn, koorts, en soms oorpijn. En, vaak, een Bronchitis of een sinusitis. Omdat warmte en een hoge luchtvochtigheid leveren een agressieve koude virus, de beste voorwaarden te Groeien en te Bloeien. Zeer besmettelijk, je kunt overleven op gladde oppervlakken voor 48 uur en hebben nog een hele dag in textiel. Daarom is de accumulatie van de zomer griep infecties na het bezoeken van zwembaden, bussen, treinen en de vlucht in de vakantie.

Eucalyptus stopt zomer virussen

Wat bijna niemand weet: De hoogste risico van infectie op de loer op het handvat van een winkelwagentje. In veel gevallen, het virus tast de luchtwegen en sinussen. Er is een ontsteking, Afscheidingen hoopt zich op in de bronchiën het verspillen van lijm en maken het moeilijk om te Ademen. Vaak is de inflammatoire processen betrokken zijn, in aanvulling, de sinussen, en Sinusitis. Hoe eerder deze ontwikkeling is gestopt, hoe sneller de klachten zijn verdwenen. In het bijzonder heeft zich bewezen werkt als een natuurlijk middel dat is afgeleid van eucalyptus bladeren, slijmoplossend, anti-inflammatoire en anti-bacterieel. In de tussentijd kon worden aangetoond in een nieuwe studie, naast, zelfs een directe anti-virale effect.

Red hat heeft een anti-inflammatoire

De remmen in de zomer, de ontsteking van de luchtwegen van de griep zo snel mogelijk. Als de neus loopt, de kou is al aan het stijgen. Maar je kunt het beperken van de controle van de symptomen en de duur van de verkoudheid verkorten. Extracten van de Rode zonnehoed (Echinacea), anti-inflammatoire en een rem op de verspreiding van ziekteverwekkers. Je zet aan het begin van de verkoudheid een natuurlijke remedies met Echinacea-extracten. Dan de neus is sneller weer. Ook als een preventieve maatregel, de actieve bestanddelen van de rode Zonnehoed, te beschermen tegen ziekteverwekkers. Als je toevallig in de hitte van de zomer, vaak in het openbaar vervoer – een van de favoriete distributie locaties van het virus kan profiteren van een regelmatige inname. Na ongeveer zes weken moet echter worden een pauze, omdat het lichaam anders gewend aan de ingrediënten. Dit verzwakt het effect. Zeer belangrijk: was uw handen in de koude periode, altijd bijzonder grondig. Omdat 90 procent van alle ziekteverwekkers worden overgedragen via hen. Geen ontsmettingsmiddel nodig is, zeep is voldoende.

Geef een reactie