Zoals in het geval van brandwonden de behandeling?

In het geval van een lichte en kleine brandwonden, als ze voorbij komen in de begroting, regelmatig, vaak, er is geen speciale behandeling nodig. Het is nuttig om de huid te koelen direct na de verbranding, bijvoorbeeld onder koud water. De Koele, niet alleen de pijn te verlichten, maar voorkomt ook dat de zwelling van de verspreiding.

In het geval van ernstige of uitgebreide brandwonden of brandwonden wegen-in voor een professionele behandeling is altijd noodzakelijk om te voorkomen dat ernstige complicaties. Boven alles, het is belangrijk om onmiddellijk – op de scène – de nodige maatregelen te nemen om de behandeling te beginnen.

Brandwonden: De Eerste Zorg

  • Warmte bron of verwijderen van de Betrokken persoon uit de gevarenzone (bijvoorbeeld van een brandend appartement bergen)
  • hot items van kleding en sieraden zorgvuldig uit het lichaam te verwijderen, tenzij u de stick
  • werkwoord lichaam oppervlakken verbrand voor 10 tot 20 minuten met 15 tot 20 graden koude water
  • De brandwonden los deksel met een, vrij van kiemen dressings
  • De wonden van de handen en blaren open nooit contact
  • Raadpleeg een arts of bel een ambulance

medizinische Behandlung einer Verbrennung

Groot gebied of ernstige brandwonden moet altijd medisch worden behandeld

Het Koelen van de brandwonden niet alleen de pijn te verlichten. Ook voert overtollige warmte uit de buurt van de huid en vermindert oedeem vorming en dus voor het hele lichaam om het risico van verlies van vocht. Het water mag niet ijskoud, met een temperatuur van 15 tot 20 graden, dus als de temperatuur te laag is om de beschadiging van de huid. Zalven en poeders zijn niet geschikt in tegenstelling tot de populaire opinie, voor de behandeling van acute brandwonden, net een beetje anders home remedies. Ernstige brandwonden moeten altijd worden geleverd door een arts.

Brandwonden: een medische behandeling op de plaats van het ongeval en in het ziekenhuis

Matige tot ernstige brandwonden behandeling nodig in een ziekenhuis, in bijzonder ernstige gevallen, de instructie is zelfs in een brandwonden gespecialiseerde kliniek is vereist. De arts zal beoordelen op de plaats van het ongeval, de Ernst en de omvang van de brandwonden en de passende maatregelen voor gebruik in de eerstelijnszorg op te starten.

  • Vloeistof om te compenseren voor verliezen en om te voorkomen dat de inwendige organen worden aangetast, worden Aangetast vaak op de plaats van het ongeval, een elektrolyt oplossing die voorziet het lichaam van essentiële zouten en mineralen.
  • In het geval van bloedverlies, soms een bloedtransfusie nodig kunnen zijn.
  • Brandwonden vaak produceren ernstige pijn, dus de pijn van de behandeling is zeer belangrijk.
  • De adem beschadigd zijn paden door hete dampen, de Getroffen daarnaast is zuurstof of moet worden geventileerd in sommige gevallen, kunstmatig.

Brandwonden: een medische behandeling in een ziekenhuis

Na de eerste levering van de invloed op de verbranding behandeling is zeer belangrijk, het vuur, de wonden goed schoon en vrij van haren om infecties te voorkomen. Daarnaast is de arts zal de tetanus bescherming en, in voorkomend geval, door vaccinatie is verfrissend. Een van de grootste risico ‘ s in het geval van een grote brandwond is de infectie van de verontreinigde wond met ziektekiemen, met name bacteriën en schimmels. Om te voorkomen dat infecties, kan de arts de wond van de huid of open wonden met anti-bacteriële en anti-inflammatoire verenigingen en verbanden leveren lagen. Als het gaat in een brandende tekenen van ontsteking, start u de arts ook een behandeling met antibiotica. In het geval van ernstige en uitgebreide brandwonden, plaatsing in een steriele bed is nodig om besmetting te voorkomen.

De diepte van het vuur uit de wonden van de hard-op-de graad van drie of vier drie meestal spontaan genezen, en ook de genezing van brandwonden door ernst, 2 b kan al problemen veroorzaken. Daarom is de operationele voeding is in het geval van dergelijke branden is nodig, waarbij de arts verwijdert de dode en verbrande weefsel van de brandwonden. In het geval van zeer diepe brandwonden van de graad van drie of vier een huidtransplantatie is soms vereist voor het afdichten van de wonden en laat de Genezing. Om dit te doen, de arts van de Betrokken persoon om een intact lichaam dragen van een zeer dun laagje van de huid. De ontstane wond is een wond die vergelijkbaar is met de genezen na een korte tijd en zonder problemen.

De acute medische behandeling een complexe behandeling voor ernstige brandwonden vaak. Door littekenvorming van de huid in veel gevallen is minder elastisch dan voorheen. Daarom vroeg fysiotherapie is nuttig om te houden van gewrichten en ledematen flexibel. Soms, brandwonden verlaten uitgebreide littekens, die na de Genezing van het merk van een behandeling door een plastisch chirurg wonden is noodzakelijk. De skin grafts moeten zorgvuldig worden onderhouden, omdat de getransplanteerde huid bevat geen zweet en vet klieren, en is niet zelf te smeren. Veel van degenen die Getroffen moeten na een zware burn naast psychologische ondersteuning, om het verwerken van het ongeval, schok en de fysieke veranderingen en bijzondere waardeverminderingen.

Geef een reactie