Zoals bij bekkenbodem oefeningen, je blaas kan versterken

Die Reizblase schränkt Alltag und Wohlbefinden deutlich ein. Doch mit Beckenbodenübungen kann man die Blase trainieren
Een verhoogde drang om te urineren beperkt in het dagelijks leven en het welzijn van de Getroffen aanzienlijk. Met bekkenbodem kan u helpen met oefeningen van de blaas, het versterken van bekkenbodem oefeningen om de controle van de blaas, en om de verhoogde drang om te urineren. Deze drie eenvoudige Oefeningen die je kunt doen om overal en op elk moment, en dus uw blaas sterke punten.

Verhoogde Drang Om Te Urineren? Blaas versterken!

Zonder de bekkenbodem, onze organen in de buikholte. Echter, geboorten, frequente abdominale chirurgie, Obesitas of fysieke stress kan een verzwakking van de bekkenbodem. Het resultaat is een zeepbel die niet op een slechte manier worden gecontroleerd. Dan spreekt men ook van een prikkelbare blaas. Ongewenste Urine, als bij Niezen, Lachen, of na het baden, is, helaas, vaker voor.

Het Goede nieuws is dat De spieren er is, kunt u werken op de armen en benen. Wij zullen u vertellen hoe het te doen oefeningen voor het versterken van specifieke bekkenbodem, de blaas.

Blaas versterken met eenvoudige oefeningen voor de bekkenbodemspieren

Waar is de bekkenbodemspieren? U zal merken dat deze spier, als je dat doet, als ze wilde stoppen met de urinestraal. Hoe op te rekken van de bekkenbodem. Ook kan men ontspannen de spieren weer. Hoe meer je dit doen eenvoudige Oefeningen, hoe sneller je wint de controle over de blaas en leert te versterken zijn blaas.

1. Oefening: de spanning in het midden

Je zit op een stoel. Span de bekkenbodem-spieren zo sterk mogelijk – ongeveer zes tot acht seconden. Vervolgens los te laten. Belangrijk: Alle andere spieren in de omgeving, bijvoorbeeld de buik of de dij, en ontspannen blijven. U kunt weer normaal ademen. Herhaal, indien mogelijk, tien keer.

2. Oefening: stroom van energie

Zet je stoel op een kussen in de Cutter. Houd uw rug recht, plaats de handen op de dijen. Til de bekkenbodem spieren langzaam omhoog en naar binnen. Twee tot drie seconden, houd de spanning langzaam los te laten. Stel je voor hoe de energie stroomt in uw benen door de bekkenbodem in de buik. Acht keer herhalen.

3. Oefening: verzamel kracht

Naast sta rechtop, voeten een goede schouder breedte. De handen op de Po. Draai de bekkenbodemspieren sterk aan de boven-en interieur – zeer kort, daarna snel laten gaan. U doet dat, indien mogelijk, tien keer. De handen niet onder controle, kunt u gebruik maken van de Pomuskeln. U zult merken hoe gemakkelijk u kunt versterken van uw blaas.

Geef een reactie