Zo maakt u uw saldo aan de geallieerden

Als je wilt afvallen met een dieet, moet je jezelf weegt op een regelmatige basis. Dit is een ONS-Amerikaans team van onderzoekers zien in een nieuwe studie blijkt dat: Bij het Verwijderen van de schubben is meer dan een eenvoudig meetinstrument.

Voor de mensen die proberen te verminderen hun gewicht door een dieet, de schaal is boven alles een neutraal instrument van controle. In deze rol zal u worden behandeld soms, misschien, om de impopulaire Brenger van slecht nieuws – verkeerd.

De schaal heeft een invloed op de voeding

De onderzoekers studieleider Professor Elina Helander van de Technische Universiteit van Tampere in Finland gevonden in een onlangs verschenen studie, de frequentie van het gebruik van een schaal heeft een directe invloed op de poging van het verlies van het gewicht.

Het uitgangspunt van de studie was de vraag: Hoe vaak moet je jezelf weegt? Dit laat zien dat zoiets als een minimum aantal schalen-bezoeken per week – in ieder geval, als je echt wilt om gewicht te verliezen.

Meer kans om te wegen meer afslanken

Hoe meer je weegt, hoe meer je neemt af, legt Professor Helander volgens de studie. Echter, het tarief is ook anders, omdat iedereen die weegt te weinig, niet te accepteren of zelfs aan.

In eenvoudige termen, het resultaat was uiteindelijk: De drempel is juist van 5,8 dagen. Als tijdens een dieet alleen elke 5.8 dagen op de weegschaal om te controleren van het gewicht, niet afneemt. Om gewicht te beheersen maar elke 30 dagen, en je zelfs. Om dit resultaat te krijgen, beoordeeld door de onderzoeker over een paar maanden, bijna 3.000 gewicht metingen van 40 overgewicht onderwerpen (Body Mass Index van meer dan 25).

De verbinding van de hersenen en het evenwicht

De onderzoekers verklaren dat er geen definitieve beslissing werd opgehelderd, als het gaat om dit schaal-Wind-effect – Express, maar twee schattingen. Aan de ene kant, het kan dus zijn, dat de mensen, uw dieet houden van plannen, minder gedisciplineerd, en minder op de weegschaal, om controle over zichzelf te krijgen. Aan de andere kant, het is waarschijnlijk dat mensen die niet afvallen ongeacht voor welke reden dan ook – volgens uw dieet wensen, stop te wegen zelf.

In beide gevallen is de beloning systeem speelt waarschijnlijk in de hersenen een rol. Als je kijkt naar de schaal van een goede nieuws brengt de hormonen van een gelukkig leven en is bereid om het risico sneller een kijkje op het gewicht. Omgekeerd is het, natuurlijk, met de mensen en de toename als gevolg van slecht nieuws gefrustreerd door de schaal.

Het maakt niet uit als je jezelf weegt

De studie laat ook zien dat het niet uitmaakt welke dag u het wegen van de week. In feite, mensen wegen, op zondagen, op de meeste en vrije dagen in het minst. Experts raden daarom aan jezelf weegt drie keer per week – op zondag, vrijdag, en (als gemiddelde) op woensdag. Op basis van deze waarden, een wekelijkse gewicht kan worden gebruikt voor het maken van de curve, en het gewicht van de ontwikkeling. Daarnaast zult u ook op hetzelfde moment op een Weeg-in frequentie, hetgeen lager is dan de kritische waarde van 5.8 dagen.

Hamburg-harburg, 19. December 2014

Geef een reactie