Zo kunt u een tekort aan Vitamine C, preventie

Een tekort aan Vitamine C, kan voorkomen worden met de juiste voeding. Een tekort aan Vitamine C in de ontwikkelde landen is zeer zeldzaam, omdat, in het Algemeen, het hele jaar door een voldoende aanbod van groenten en fruit wordt gezorgd.

Daarnaast zijn veel voedingsmiddelen zijn verrijkt tijdens de productie kunstmatig met Vitamine C, om ze meer duurzaam. Dit verbetert de Vitamine C-toevoer. Dienovereenkomstig, het licht, het is ook een tekort aan Vitamine C, door een evenwichtige en gezonde voeding te voorkomen.

Vitamine-C tekort, met een voldoende Vitamine C leveren om te voorkomen dat

Frisches Obst enthält viel Vitamin C

Vers fruit bevat veel Vitamine C

Je eet veel vers fruit en groenten. Veel Vitamine C in rozebottels, duindoorn, zwarte bessen, Kiwi, of citrusvruchten. Onder andere Vitamine C-bevattende groenten, bijvoorbeeld paprika ‘ s en broccoli.

Vitamine C supplementen kan geen vervanging van een evenwichtig dieet

  • Aandacht besteden aan een zorgvuldige voorbereiding. Vitamine C is zeer gevoelig voor hitte – voedsel dat wordt gekookt, zal verloren hebben de meeste van hun Vitamine C-gehalte al.
  • Ook de lange bewaring en het licht verlagen het Vitamine C-gehalte van groenten en fruit. U kunt uw voedsel en dus zo vers mogelijk en bewaar ze in het donker.
  • Sommige mensen hebben een verhoogde behoefte aan Vitamine C en is daarom een Vitamine C-rijke voeding moet letten. Deze omvatten, bijvoorbeeld, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en voor vrouwen, de Anti-Baby-pil, atleten en rokers.
  • Vitamine C supplementen zijn verkrijgbaar in elke apotheek en elke supermarkt gratis beschikbaar. Echter, het nemen van een Vitamine C preparaat bij gezonde mensen is meestal niet nodig en dient niet ter vervanging van een evenwichtig dieet.

Geef een reactie