Zo dodelijk frisdranken

Auch wenn sie bei heißem Wetter verlockend wirken: Softdrinks sind wahres Gift für den Körper
Zelfs als u in een warme weer verleidelijk: frisdranken zijn een waar vergif voor het lichaam, wetenschappers hebben voor het eerst hebben we berekend hoeveel mensen per jaar door de Cola, frisdrank en energiedranken zal sterven. De Nummers zijn beangstigend.

Volgens een nieuwe studie in het tijdschrift Circulation frisdranken elk jaar meer dan 180 000 doden. Dit was het resultaat van een Team van de Universiteit van Boston aan het voedsel wetenschapper Dariush Mozaffarian.

Vele landen in de wereld hebben een hoog aantal sterfgevallen is direct te wijten aan de consumptie van gezoete dranken, zei Mozaffarian. Het kon maar één duidelijk antwoord: je moet verbannen worden uit het dagelijks leven.

Hoe schadelijk frisdranken?

Het is ‘ s werelds eerste rapport dat probeert te vangen de gevolgen van de consumptie van frisdranken wereldwijde gezondheid. De wetenschappers in verband met drankjes, zoals frisdrank, gezoet ijsthee, sport en energie dranken, gezoete vruchtensappen of siroop in de analyse. Voeg daarbij de beperking dat ze moest bevatten ten minste 50 kcal per 220 ml. Sappen met een fruit-inhoud van 100 procent, maar waren er geen onderdeel van.

Op basis van deze criteria de onderzoekers beoordeeld op 62-records, met meer dan 600 000 deelnemers. Tussen 1980 en 2010, mensen uit 187 landen werden ondervraagd over hun eetgewoonten en hun gezondheidstoestand. Het doel was om uit te vinden hoe de consumptie van frisdranken invloed op de uitbraak van ziekten zoals Diabetes, hart-en vaatziekten en kanker.

De Cijfers spreken duidelijke taal: 133 000 Sterfgevallen als gevolg van Diabetes 45 000 hart-en vaatziekten en 6 450 door kanker, volgens de wetenschappers, alleen al in 2010, direct aan de consumptie van frisdrank.

In het Algemeen, de drankjes lijken een sterkere invloed te hebben op de gezondheid van jongeren. Dit moet een punt van zorg in de toekomst, zegt Mozaffarian. Als de jongeren door met het verbruiken van zo veel, dan wordt het getal van de dood en de Zieke is ingesteld om te stijgen in de toekomst nog verder.

Wat zit er in frisdrank?

In frisdranken wordt gebruikt om redenen van kosten, in plaats van suiker, met een fructose-verrijkt met glucose. Een eenvoudige suiker, behoort tot de koolhydraten. Het biedt 4 kcal per gram en is 20 procent zoeter dan tafelsuiker. Na de vertering van suiker, fruit, is sneller dan normaal huishouden van suiker in de lever getransporteerd, omgerekend er vet en opgeslagen. Hij is één van de belangrijkste veroorzakers van Diabetes.

Fosforzuur is een conserveermiddel en voedingszuur in Cola en andere dranken. Fosforzuur kan verzwakken het geval van permanente Cola Drinken (1 Liter van de dag), het botweefsel. Tests toonden aan dat gewone Cola drinkers hebben meer kans op botbreuken. Fosfor is ook tast het tandglazuur. Dus je moet niet poetsen na het Drinken van Cola onmiddellijk de tanden, omdat de borstel kan het afschrapen van de beschadigde tand glazuur. In de biologische dranken fosfor is verboden het zuur.

Hamburg-harburg, 30. Juni

Geef een reactie