Zika – wanneer is het vaccin?

Eine Frau hält ein Baby mit Mikroenzephalie auf dem Arm
Sinds de verspreiding van Zika Virus in Brazilië, het kwam steeds vaker voor het zogenaamde micro-enzephalien in Neugeboreren – deze misvorming van het hoofd is ook de mentale ontwikkeling verzögertDas Zika Virus verder te verspreiden, ook in Europa, gevallen zijn gemeld. Onderzoekers, ondertussen, onder hoge druk naar een vaccin. Hoe lang zal het duren tot het beschikbaar is?

In zes Europese landen, gevallen van reizigers geregistreerd waren, kwamen de Zika Virus. Dus, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Nederland, Denemarken en Zwitserland, in geval van ziekte onder de burgers, die was teruggekeerd van de reis van Zuid-of Midden-Amerika gemeld. In Duitsland, de media waren volgens rapporten, vanaf 2013 tien Zika infecties geregistreerd.

Onderzoekers ontwikkelen Zika vaccin

Ondertussen is het zoeken naar een Vaccin is al in volle gang. Verantwoordelijk voor onderzoek naar vaccins, wetenschappers aan de Universiteit van Texas. In high-security laboratoria voor het analyseren Zika monsters die zijn verzameld in Brazilië. Dr. Shannan Rossi, die deelneemt aan de werkzaamheden van het laboratorium, vertelde BBC, welke vragen moet je stellen: Wat kunnen dieren worden besmet, hoe lang het (het Virus) in de mens, zijn specifiek voor muggen, die we beschouwen hier, Zika-positief of negatief? Nu, we zijn echt nog maar aan het begin.

Toch zijn de onderzoekers van mening dat in het volgende jaar, Testen met behulp van een vaccin kon beginnen. Echter, de versie voor gebruik in de bevolking zal waarschijnlijk veel langer duren – het hoofd van de studie verwacht tien tot twaalf jaar.

Misvormingen bij de pasgeborene

Door een toename van misvormingen bij pasgeborenen, sinds de opkomst van Zika gevallen in Zuid-en Midden-Amerika, het vermoeden bestaat dat het Virus kan leiden tot de zogenaamde microcefalie. Kinderen hebben een significant kleinere kop en een kleinere hersenen dan andere pasgeborenen. Het resultaat van de mentale handicap van wisselende ernst.

Een bewijs dat Zika is de trekker van misvormingen, bestaat nog niet, echter. Hoewel houden artsen waarschijnlijk dat het Virus verhoogt het risico van microcefalie, maar de factor die is nog niet opgehelderd. Eerste grootschalige studies uitgevoerd dienen te worden.

Interessant is de steekproef is, maar in deze context, Colombia: 16.400 Zika was geregistreerd-infecties, met inbegrip van 1.090 beïnvloed waren Zwangere vrouwen. Het was echter tot nu toe niet waargenomen in een van deze Zwangere vrouwen met een misvorming van de baby.

Hamburg-harburg, 28. Januari

Geef een reactie