Zenuw wordt afgekneld Deze symptomen optreden!

Als een zenuw wordt afgekneld, de symptomen plots optreden en soms heftig. Dit kan worden veroorzaakt door een eenvoudige beweging, bijvoorbeeld, een rotatie in de rug, een arm beweging of de ingang van een object.

Een zenuw geïrriteerd is, stuurt ze pijnsignalen naar de hersenen. Het is het branden van een stekende pijn die erg sterk zijn, vanwege verdere beweging mogelijk, te versterken, en soms in de omgeving uitstralen.

Rückenschmerzen durch eingeklemmten Nerv

Een zenuw wordt afgekneld, plotselinge, brandende en stekende pijn typische symptomen

Ingeklemde zenuw: de symptomen zijn van de aard van de getroffen zenuw-afhankelijk

De belangrijkste functie van de zenuwen is het doorgeven van signalen, het zogenaamde geleiding. Op basis van deze signalen, onze hersenen commando ‘ s van de spieren te contracteren () op te heffen, bijvoorbeeld een Arm. Zenuw, deze signalen worden aangeduid als de motorische zenuw (spier-zenuw). Via de zenuwuiteinden van de gevoelszenuwen (sensibele zenuwen) die gelegen zijn in de huid, wordt doorgegeven aan de hersenen, bijvoorbeeld, die een contact heeft plaatsgevonden. Een zenuw wordt afgekneld, het gaat om verstoringen van de geleiding, tot complete mislukking. De symptomen van een ingeklemde zenuw is afhankelijk van het type van de getroffen zenuw: verlamming kan optreden als de motorische zenuwen worden afgekneld, gevoelloosheid en andere abnormale gevoelens, wanneer de gevoelige zenuwen zijn aangetast. Typisch gevoelige symptomen van een gevoel van gevoelloosheid of een tintelend gevoel, als een lichaam in slaap vallen. De geleiding van de motor onderbroken wordt van de zenuw helemaal geen signaal afkomstig van de spieren, het gevolg van een tijdelijke verlamming.

Elke zenuw heeft een zogenaamde dekkingsgebied, dat wil zeggen een bepaald gebied, hij wordt geleverd met signalen, of van die signalen ontvangt. Een zenuw bestaat uit vele afzonderlijke zenuwvezels. Vergelijkbaar met de wortels van een boom, kan men verdelen de zenuw is dus in veel gevallen, en dus een breed informatie-netwerk. Afhankelijk van de plaats waar de zenuw wordt afgekneld, de symptomen voorkomen in die gebieden die onder het letsel.

Geknepen, ischias zenuw kan symptomen veroorzaken in het hele been hoogtepunt

De ischias zenuw, bijvoorbeeld, is een bundel van duizenden afzonderlijke zenuwvezels. De bundel is verdeeld in het gebied van de lumbale wervels, en elk been wordt geleverd door een aparte bundel. In de benen, de vezels van het verspreiden van meer en meer. De ischias is een ingeklemde zenuw, bijvoorbeeld door een hernia, kan de vaststelling van de symptomen van de heup, de gehele been, tot in de tenen kan optreden. Een zenuw wordt afgekneld door een hernia in de nek kan leiden tot klachten in de armen of in het gezicht. Zoals in het geval van een carpaal tunnel syndroom de mediane zenuw in de pols bekneld, de symptomen doen zich vooral voor in de Hand of de vingers.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie