Zenuw wordt afgekneld De behandeling verloopt in 5 fasen

Een zenuw wordt afgekneld, bij de behandeling van eerste elimineren van de symptomen, met name de pijn, in de eerste plaats. Het belangrijkste is uw welzijn en het kunnen herstellen mobiliteit.

Afhankelijk van de oorzaak van de ingeklemde zenuw, de arts verschillende behandelmethoden beschikbaar. U zal de mogelijkheid hebben om invloed heeft op de uitkomst van de behandeling positief. Want zelfs als de pijn verdwijnen met de eerste behandeling, dit betekent niet per se dat de oorzaak is verholpen. Kan een langere behandeling nodig om te voorkomen dat de zenuw opnieuw opgespannen.

De behandeling van de ingeklemde zenuw kan worden in verschillende fasen

Schiene hilft bei eingeklemmtem Nerv

De zenuw wordt afgekneld, de pols in een Spalk rustige, om de druk te verlichten op de mediane zenuw

De gewonde gebied comfortabele

In het geval van spier stijfheid, het verkeer is handig, in andere gevallen, echter, immobilisatie helpt ook als een zenuw wordt afgekneld. In het geval van een carpaal tunnel syndroom, bijvoorbeeld, de pols wordt gestabiliseerd met behulp van een Spalk en dus rustig. Mensen van wie de zenuw is bekneld raken door een hernia, overbelasting van je rug zo weinig mogelijk, dus, bijvoorbeeld, niet zwaar tillen. Zelfs als het pijn doet, vermijd een te sterke houding, omdat het kan leiden tot verdere Spier-dichtheid.

Anti-inflammatoire en pijnstillende medicijnen

Als een zenuw wordt afgekneld, zal hij geïrriteerd en beschadigd. Naast pijn kan leiden tot ontsteking van de aangedane zenuw. Voor de behandeling krijgt u van uw arts, en, daarom, anti-inflammatoire pijnstillers (bijvoorbeeld met de actieve ingrediënten acetylsalicylzuur, Ibuprofen of Diclofenac). In het geval van zeer ernstige pijn of ernstig letsel van de zenuw, zoals dat gebeurt bijvoorbeeld vaak in het geval van een hernia, de arts kan u ook een spuit te beheren. Om de pijn te verlichten en ontstekingen zijn vaak ingespoten plaatselijke verdoving (zoals lidocaïne) en cortisone direct in de nabijheid van de beschadigde zenuw.

Ontspanning van de spieren

Aan de ene kant, een zenuw kan worden afgekneld door een spier verharding, aan de andere kant kan optreden, veroorzaakt door de pijn, Spier-dichtheid. De behandeling van de ingeklemde zenuw dus ook de eliminatie van spierstijfheid. Vaak kan dit door middel van een warmtebehandeling en massage te verbeteren. Uw arts kan aanbevelen zalven, verwarming pads of krampstillend medicatie voor de behandeling.

Werking

Chirurgie voor de behandeling van een ingeklemde zenuw wordt zoveel mogelijk vermeden. Echter, als uw conditie, zelfs na weken of maanden van de behandeling met medicijnen niet helpt, of als er een kans is dat de zenuw blijvend beschadigd zijn, is een operatie soms noodzakelijk. Het doel van deze Operatie is om de zenuw van de vernauwing. In het geval van een carpaal tunnel syndroom, bijvoorbeeld, het bindweefsel band, het einde van de Tunnel wordt doorgesneden. De ischias is een ingeklemde zenuw als gevolg van een defect disc, zal het herstellen van deze chirurgisch of uitgeroeid, en met een prothese vervangen

Frau macht Rückentraining

De fysiotherapie, zoals fysiotherapie en oefentherapie (bijvoorbeeld actief Rug oefeningen), in het geval van een ingeklemde zenuw in de behandeling is handig

Fysiotherapie

Ook de fysiotherapie, zoals fysiotherapie en oefentherapie (bijvoorbeeld actief Rug oefeningen), in het geval van een ingeklemde zenuw in de behandeling zinvol is. Alle Oefeningen worden aangeleerd en uitgevoerd, op basis waarvan u kunt de opbouw van de spieren nodig voor het verlichten van de ingeklemde zenuw. Deze Oefeningen die je kunt doen thuis regelmatig. In de fysiotherapie, u leert uw houding verbeteren en actief te voorkomen verkeerde houdingen. Dit kunt u tegengaan van spierspanning en stijfheid.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie