Zenuw pijn in het gezicht: in Plaats van een OPERATIE natuurlijke therapie geholpen!

Akupunktur gegen Trigeminus-Neuralgie
Het moet niet altijd een OP: Ook met alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur, de pijn in het gezicht van de trigeminale zenuw kan worden verlicht neuralgie, en zelfs Christine Klein (32) verdwijnen voor jaren last van ernstige trigeminal neuralgie. Sterke medicatie tegen de pijn bracht niets. Healing die je gevonden met natuurlijke methoden.

Het begint met een kiespijn tijdens de nadering voor de landing op de luchthaven Frankfurt – Christine Klein is net terug uit Mallorca-vakantie. Direct na de thuiskomst, ze gaat naar de tandarts. Diagnose: tandbederf onder een tand vulling vielen de zenuwen. We zijn van plan om een wortelkanaal behandeling, dan zult u vrede hebben, belooft de arts.

Maar als de plaatselijke verdoving is uitgewerkt langzaam, de pijn op dit moment, branden en sterker dan voorheen. Het is net als messen, legt de 32-jarige van Bingen aan de Rijn. De tandarts u behandeld een aantal keren, maar het wordt niet beter. De minste aanraking doet pijn als de hel, een koud briesje, Kauwen, het poetsen van de tanden, Ja, zelfs douches.

Diagnose Van De Trigeminal Neuralgie

Na vier weken, de tandarts verwees mij door naar een neuroloog, zegt Christine Klein voor de start van hun drie-jaar-oude doctor ‘ s Odyssey. Als de oorzaak van mijn pijn in het gezicht, hij constateerde een trigeminal neuralgie. Hij schreef sterke pijnstillende geneesmiddelen – maar de hulp. Permanente pijn aanvallen zijn nu onderdeel van het dagelijks leven van de technische kunstenaar, maken de Baan lastig. Opnieuw en opnieuw, zoekt zij de hulp van verschillende Artsen. Tevergeefs!

Hulp kwam uit een natuurgeneeskundige

Door toeval, ze leert van de natuurgeneeskundige Manfred Backhaus, bereikt met een combinatie van verschillende alternatieve therapieën, met name voor chronische pijn geweldige successen. Als in het lichaam van schadelijke stoffen te voorkomen, het gaat om de pijn, vertelt het hoofd van de ProVital natuurgeneeskundige center in Stromberg in de buurt van Bingen. Het primaire doel van de alternatieve behandeling van de verwijdering van afvalstoffen, verontreinigende stoffen of slakken, daarom stoffen.

Homeopathische Injecties

Eerste van alles, Manfred Backhaus maakt in Kleine Christine, een oog diagnose te komen van merken en pigmenten in de Iris informatie over stoornissen. Met homeopathische injecties met Gelsemium (false Jasmijn) – probeerde ik dan te kalmeren de zenuwen overprikkeld in het gezicht, zegt hij.

Acupunctuur

Daarnaast is de trigeminal neuralgie is behandeld om de drie dagen met acupunctuur. Het is vooral effectief voor chronische pijn – dit is nu erkend, ook door de medische stand, zegt de natuurgeneeskundige. Door de naald-therapie, het lichaam zal worden uitgekeerd aan onze eigen pijnstillers, de zogenaamde endorfines.

Ultra-Rode-A Stralen Diep

De derde therapie kolom is de Oververhitting met de Ultra-Red-Een-diepe balken. Deze speciale behandeling wordt geproduceerd in het lichaam van de innerlijke temperaturen boven de 42 graden. Het doel van deze kunstmatige koorts: ontsteking stoppen met de zieke cellen te vernietigen, de bloedsomloop te verbeteren, de weefsel met voedingsstoffen en gifstoffen te verminderen.

Christine Klein: het succes van de gecombineerde behandeling was sensationeel. Na de zesde sessie, ik realiseerde me dat de verschrikkelijke aanslagen van Pijn verdwijnen geleidelijk. Ik was in staat om te stoppen met de pijnstillers langzaam. Na de tiende behandeling, ze was tijdelijk geheel vrij van symptomen. Vandaag, de face-off is een pijn, volledig en zonder operatie!

Geef een reactie