Zeldzame diagnostische fouten: een vrouw heeft twee Vagina ‘ s

Spirale
De spiraal is eigenlijk beschouwd als een veilige anticonceptie. Nu een vrouw, ondanks de spiraal zwanger is, want ze heeft twee Vagina ‘ s, vrouw van Bad Oeynhausen, ondanks de geplaatste spiraal zwanger. De reden voor dit is uitzonderlijk: ze heeft twee Vagina ‘ s. Hoe vaak is een dergelijke dubbele afbeelding van de geslachtsorganen zijn, weten dat je hier bent.

In de media, is een vreemde zaak maakt, ondertussen, veroorzaakt opschudding: Een vrouw was, ondanks een spiraal zwanger is, want ze heeft onbewust een tweede Vagina en Baarmoeder. Door haar ongewenste zwangerschap, ze aangeklaagd haar arts voor de schade. Echter, de rechter wees de aanklacht. Motivering: In het geval niet was uitgegaan van een burgerlijke aansprakelijkheid die aanleiding geven tot diagnostische fout. De bevoegde gynaecoloog kon niet worden beschuldigd, daarom, dat hij was uitgegaan van een eenvoudige installatie van de seksuele organen. Van de uitgegeven op woensdag de uitspraak van het oberlandesgericht Hamm, de afwijking van de eiser te detecteren uiterst zeldzaam en vaak moeilijk te zijn.

De gynaecoloog is het niet de schuld

De vrouw had eiste een Schadevergoeding van 5.000 €. Ze beschuldigde de vrouw van de arts om een tweede Vagina, evenals de tweede Baarmoeder tijdens het echo-onderzoek in het jaar 2005 niet aangetroffen. Volgens de magistraten, niet de schuld van de verdachte. Dienovereenkomstig, de gynaecoloog, hebben al de vragen die voor het Inbrengen van de spiraal. Daarnaast was er al niet meer eerdere onderzoeken geen bewijs van de dubbele bijlagen.

Afwijkingen van de sex organen

Baarmoeder Didelphis

De dubbele Vagina is niet zo ‘ n zeldzaam fenomeen is als je zou denken: naar Schatting 0,3 procent van alle vrouwen hebben deze anomalie, velen van hen zonder. Een dubbele baarmoeder maakt een van de 200 vrouwen. De Baarmoeder Didelphis is een gebrek aan ontwikkeling in een genitale respons, voor Deze afwijking is het gevolg van buitenaf niet zichtbaar is, dat is te zeggen, alles ziet eruit als een Vagina.

Diphallia

Mannen kunnen ook worden beïnvloed door een verdubbeling van de genitale organen. Al aan het begin van het jaar, de Brit had veroorzaakt een sensatie op het Internet: De man met twee penissen heeft foto ‘ s van haar twee mannelijke leden. De interesse in de anomalie was een grote, duizenden reacties onder de Post. Diphallia – de technische term is een uiterst zeldzame misvorming. Onder de tien miljoen pasgeboren het komt statistisch gezien slechts eens.

Sironmelie

In het zeldzame misvorming Sironmelie – ook bekend als zeemeermin syndroom is bekend om zijn gegroeid benen van het bekken samen zitten en de geslachtsorganen zijn niet gevormd. Van de Sirenomelie is getroffen uit van 100.000 pasgeborenen.

Video: voor Meer informatie over de spiraal

Hamburg-harburg, 9. Juli

Geef een reactie