Zanger Bernd Ulrich: shock na een spoedoperatie

Bernd Ulrich leidet unter eingeklemmtem Nerv
De beproeving van Bernd Ulrich (Amigos) is nog niet tot een einde gekomen. Na de dramatische operatie aan de wervelkolom als gevolg van een ingeklemde zenuw ontbreekt, de zanger (links op de afbeelding) het gevoel in de juiste BeinEin ingeklemde zenuw gemaakt voor het maken van de zanger. Na een Niet-OP-Bernd Ulrich heeft te vrezen voor zijn gevoel in het rechter been.

Het kwam heel plotseling: werd wakker op Een Ochtend aan Bernd Ulrich (63) met ernstige pijn in de rug. Dapper hij stond op, en gaf zelfs concerten. De Artsen zullen het spoedig te weten komen wat ik heb, dacht de zanger. Een vergissing: de Amigo geleden verschrikkelijke pijn en geen dokter kon hem helpen! Broer Karl-Heinz (65). Zo beschrijft hij John ‘ s beproeving, Hij had ongelooflijk ernstige pijn. Hij heeft al 50 injecties in zijn rug, werd al vijf keer in de MRI. Hij liep van arts tot arts. Maar niemand kon iets vinden.

De pijn in haar rug bijna ondraaglijk

Voor Karl-Heinz was het een marteling om naar te kijken hulpeloos als zijn broer lijdt. Maar nog erger was het voor hem, en Bernd, ze moesten teleurstellen hun Fans. Want voor het eerst in hun carrière, de Amigos te annuleren concerten! Karl-Heinz: Dit is slecht voor ons, maar het was gewoon anders. Bernd had om te zitten bij de laatste concerten op een krukje, want de pijn was ondraaglijk. Alleen in een Zittende positie was het voor Bernd op alle draaglijk te maken – of zelfs daalde de Hessen moeilijk. Slapen kon hij, wanneer hij buigt zijn rug. Een Nachtmerrie!

Een spinale CHIRURGIE met volgen

Na weken van onderzoek, de experts zijn in staat om te ontdekken een geknepen wervels. Bernd Ulrich heeft eindelijk zijn gebruikt op de rug, maar de Bediening was niet zonder gevolgen. Mijn been is momenteel doven tot in de toppen van de tenen, geeft hij toe. De ingeklemde zenuw in de rug is beschadigd. Lange termijn is het momenteel onmogelijk, dus de Amigos-zanger. Toch is hij op het podium: ik wil niet teleur mijn Fans. Maar zijn voeten zal altijd van dove? Daar is de Kans op volledige genezing, zegt Bernd. Hij heeft een dokter, hij maakt blind vertrouwen en moed: Dr. Thomas Kuhn. Met hem en het personeel van het Evangelische ziekenhuis van het Centrum van Hessen, ik ben in goede handen. Ze zijn gewoon de Hamer, zegt Bernd.

Momenteel is de Hesse maakt dagelijks fysiotherapie, injecties krijgt en de andere behandelingen. Ik ben er zeker van dat alles het weer prima. Maar ik moet geduldig zijn.

Geef een reactie