Wrinkle killer stopt tandenknarsen

Botulinumtoxin hilft gegen Zaehneknirschen
Botulinum toxine wordt geïnjecteerd in de gespannen spieren van kauwen, en het verzwakt zo veel dat de kaak is ontspannen, ‘ s nachts en de crunch is gestopt miljoenen mensen slijpen in de nacht tanden. Tanden bijten elkaar, de kaak slijpen, de spieren druk op al gebeurt dit onbewust, te Benadrukken. Klinkt onschuldig, maar is het niet: de nachtelijke activiteiten niet alleen van de kaak gewrichten. Voor het verhelpen van een nieuwe therapie biedt nu.

Tot nu toe zijn de oorzaken van nachtelijke tanden zijn niet slijpen terwijl definitief zijn verduidelijkt. Artsen zijn echter van mening, dat deze zogenaamde bruxisme, is een Stam van de gezichtsspieren, in het bijzonder van de grote Spier, terug. Maar slecht passende vullingen, kronen of bruggen, scheve tanden, en zelfs psychologische invloeden zoals angst, Zorgen, boosheid en een belangrijke rol spelen.

Skin doctors ontdek de behandeling met botuline toxine

Nu, verrassend, artsen huid ontdekt een nieuwe behandeling optie. U dient een speciale toxine, korte-BTX, in de verkrampte spieren. Door middel van een gerichte injectie, de Overdracht van zenuwimpulsen wordt voorkomen en de masseter precies zo gedempt dat de kaak is ontspannen in de nacht en de tanden en kiezen verdwijnt kraken. Ongeveer 50 tot 70 eenheden per site nodig zijn voor het oplossen van het Lijden voor over drie maanden. De therapie kost: vanaf 350 Euro. Terwijl een Overname van de kant van de wettelijke middelen niet mogelijk is, vergoedt een aantal Eigen vragen naar de kosten. De behandeling wordt meestal gedaan door dermatologen of neurologen. Omdat tandartsen en mond chirurgen vaak ontbreekt het aan de nodige ervaring met BTX.

BTX zover een wrinkle killer succesvol

Een unieke carrière van de stof al als een wrinkle killer: BTX blokkeert de Overdracht van zenuwimpulsen, de spier is niet langer samen te trekken – de klap verdwijnt. En hier is een verdere ontwikkeling van de jonge filmmaker maakt een plons, het bevat in tegenstelling tot conventionele voorbereiding, geen complexe eiwitten. De drug is verminderd als gevolg van het pure en het risico van immunisatie door de vorming van antilichamen door de lagere belasting van bio-eiwitten. De smoothing effect treedt al na twee tot drie dagen, en duurt drie tot vijf maanden, en een herhaling van de therapie over het jaar is goed mogelijk.

Geef een reactie