Wratten bij kinderen – wanneer en hoe te verwijderen?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess erklärt, wieso Warzen ansteckend sind
Expert Dr. Hess: weekdieren zijn, in feite, geen wratten, zelfs als ze worden vaak genoemd. Trigger een groep van pokken virus, genaamd het Molluscum contagiosum virus isHoe is het, dat in de zomer, dus veel jonge patiënten met wratten, kom dan naar het lichaam, voor mij en vele andere Artsen? Hoe is de route van overdracht van syfilis en hoe het kan worden tegengegaan?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

In het bijzonder nu het overleg stapelen zich weer als gevolg van de zogenaamde drijvende of in het molluscum contagiosum, weekdieren. Een echte seizoensgebonden accumulatie van wratten bij kinderen (zoals, bijvoorbeeld, in het geval van pseudo-Krupp, vooral in het voorjaar en de herfst). Maar het feit dat het lichaam minder bedekt zijn door kleding, ze vallen meer dan in de Winter. Aan de andere kant, het risico van Infectie in de zomer is een beetje hoger gaan we vaak zwemmen en de waarschijnlijkheid van het fysieke contact met de onbedekte huid is hoger.

Mollusca – wat is het?

Weekdieren zijn, in feite, geen wratten, zelfs als ze worden vaak genoemd. Trigger een groep van pox virus genaamd Molluscum contagiosum virus. Iedereen kan getroffen worden van het Contracteren van de ziekte, echter, kinderen zijn een barrière in de basisschool leeftijd met verminderde huid (zoals bijvoorbeeld patiënten met een zeer droge huid of atopisch eczeem) is meer gebruikelijk. Weekdieren eruit als kleine, rode puistjes die een Centrale uitloop.

Hoe wordt de infectie van wratten bij kinderen?

Kinder Schwimmbad Ansteckung Warzen

Het risico van Infectie met wratten bij kinderen is hoger in de zomer, want ze gaan vaker om te zwemmen en de waarschijnlijkheid van het fysieke contact met de onbedekte huid wordt groter

Door de druk van buiten (zoals kan gebeuren tijdens het sporten van het contact of wanneer de kinderen spelen met andere kinderen), maakte een talgige massa, die besmettelijk is. Daarom is de infectie met de wratten neemt baden in kinderen ook gemakkelijk in te zwemmen of een andere sport met direct contact met de huid.

Wratten bij kinderen behandelen

In het Algemeen, weekdieren verdwijnen na een bepaalde tijd van alleen een ontsteking (van het lichaam plotseling het niet echt bij mij hoort) kondigt aan de gang immuun reactie van het lichaam, het weekdier is gegaan. Dit kan echter soms meer dan een half jaar en bij kinderen met de hierboven genoemde huid problemen, het kan leiden tot overmatige verspreid, zodat een deel van de kinderen moeten worden behandeld. Dit gaat op twee manieren. De minder invasieve en grotendeels pijn-vrije manier om de snelheid van de ontstekingsreactie. Dit is irriterend tincturen, die worden toegepast op de aangetaste huid. Alleen een paar weekdieren aanwezig zijn, dat zou de methode van keuze.

Zeer veel wratten bij kinderen

De huid is besmet, al uitgebreid is, moet de weekdieren na de plaatselijke verdoving (meestal een verdovende crème zoals EMLA, de 60-90 min is om te worden toegepast) met een curette geschraapt. Maar wees voorzichtig – het kan niet worden gebruikt als veel verdovende crème die kunnen ernstige bijwerkingen. U spreekt in een grootschalige aantasting van wratten bij kinderen eerst met uw arts, hoe veel de crème moet worden gebruikt en of een herhaalde actie (d.w.z. niet alle weekdieren zijn in een vergadering, afstand) is noodzakelijk.

Geef een reactie