Worm eiwitten genezen Astma

Der Hakenwurm Necator Americanus
De hookworm Necator Americanus biedt astmapatiënten verrassend voordeel van bepaalde eiwitten stoffen van de Hakenwurms Necator americanus hebben getoond om te Proberen een geweldig effect in de behandeling van Astma.

Het Microbioom van onze huid en in onze darmen heeft duizenden verschillende soorten bacteriën, velen van hen met handige functies. Geen wonder dat in de laatste jaren, pre – en probiotische voedingsmiddelen aan de instandhouding van de darmflora in de Trend. Minder sympathie is aangetoond dat, in het Algemeen, parasieten. U in veel gevallen kan gevaarlijk zijn voor de mensen, met inbegrip van Toxoplasmen, Trichine-en lintwormen. Een volk van een hoge prevalentie parasiet, de hookworm (ongeveer 900 miljoen mensen) kan haar slechte reputatie, deels onterecht. Infecties met haar ondersoorten Necator americanus kan worden heel ongemakkelijk en zonder behandeling zelfs tot de dood.

Een Goede kwaliteit van de dwarsligger, maar: Hij heeft bepaalde eiwitten die het immuunsysteem remmen reacties en ook de ontsteking. Necator americanus, het gebruik van deze eiwitten zijn in staat om vrij in de menselijke darm om zich te vestigen, zonder het immuunsysteem aangevallen. Wat is de host eigenlijk een nadeel, zou kunnen worden ziekten voor mensen met inflammatoire darmziekten, zoals Auto-immuun ziekten de ziekte van Crohn en coeliakie, echter een voordeel.

En toch, een ziekte waarbij het immuunsysteem reageert te heftig, het zou kunnen genezen Dr. hook worm Astma. In feite, mensen die lijden aan de hookworm ziekte is aanzienlijk minder kans op allergieën en chronische inflammatoire ziekten van de Luchtwegen zoals Astma

Worm-behandelde muizen hoest

Onderzoekers aan de James Cook University in Cairns (Australië) hebben onderzoek gedaan naar de hookworm Eiwit. Hun idee: Aangezien, volgens de onderzoekers, bijna niemand vrijwillig van een worm besmet zou willen, moet het in principe mogelijk is, de Allergie verdediging is om te isoleren eiwitten en gericht te beheren.

De immunoloog Severine Navarro en hun collega ‘ s zijn de haak wormen, een bepaald Eiwit (AIP-2) en route-opnames wilt muizen. Een dan de onderzoekers geïnduceerde astma-aanval bij knaagdieren, het vermoeden van de onderzoekers: muizen van een controle groep, die eerder hadden ontvangen geen worm eiwitten, bevestigd ontwikkeld typische symptomen van Astma, zoals kortademigheid en hoesten. De AIP-2 behandelde muizen bleven vrij van symptomen.

In de volgende stap getest Navarro en haar collega ‘ s, het Eiwit in menselijke cellen, die zij hadden ingenomen, voorheen Astma patiënten die allergisch zijn voor huisstofmijt. Hier is een soortgelijke, toonde veelbelovende resultaten: De cel culturen die al eerder met de worm eiwit behandeld, reageerde aanzienlijk zwakker te Allergie veroorzakende stoffen, dan onbehandelde cellen. Ook voor Astma typische proliferatie van T-cellen (helper-cellen in het bloed).

Ons vorige onderzoek met een inflammatoire darmziekte hebben reeds aangetoond dat de T-cellen van pro-aan te omgekeerd-ontvlambaar, niet-ontvlambaar, zegt Navarro. Het goede nieuws is nu dat de hookworm eiwitten beschermen niet alleen de darm, maar ook andere organen zoals de Luchtwegen, waar Astma ontwikkelt

De worm eiwit helpt zelfs tegen meer ziekten?

Haar collega Alex Loukas is het ermee eens: Dit is een opmerkelijke ontdekking voor ons, want het betekent dat we testen is de volgende stap, onze pil-based behandeling in een klinische proef is nu een stap dichterbij. In dit te doen, kunnen we het testen van de behandeling, niet alleen voor Astma, maar ook andere inflammatoire aandoeningen en auto-immuunziekten.

Geef een reactie