Westerwelle spreekt op Günther Jauch op leukemie

Guido Westerwelle
In het programma Günther Jauch, zei de voormalige Minister van buitenlandse zaken, Guido Westerwelle, van zijn lijden aan leukemie-stamcellen transplantatie en chemotherapie met complicaties: In de afgelopen paar maanden, de voormalige Minister van buitenlandse Zaken Guido Westerwelle (FDP) heeft een moedige strijd tegen zijn ziekte kanker. Bij Günther Jauch zei hij op zondag avond open over zijn lijden verhaal.

Dat was het moment waarop ik dacht: Hoe voelt het, om te Sterven. Dus, Guido Westerwelle, beschreven op zondag avond in Günther Jauch in het Moment, als zijn lichaam is een injectie van chemotherapie wordt niet getolereerd. En hij vertelde van andere stressvolle situaties – bijvoorbeeld uit de tijd van toen zijn man was toegestaan hem aan te raken vanwege een verhoogd risico van infectie tijdens de chemotherapie alleen met handschoenen.

Treedt op net voordat het boek release

Westerwelle is open en toegankelijk en gerapporteerd meedogenloos door de ontberingen van zijn leukemie therapie. Op vragen over zijn politieke toekomst, hij deed het niet.

Het uiterlijk van de FDP-politicus, ook om zijn boek onder de aandacht dat op 10. November verschijnt. Daarin Westerwelle maakt gedachten en gevoelens in het openbaar, die hij hield tijdens zijn therapie in een dagboek. Het boek draagt de titel Tussen de twee een leven van liefde, de dood, en Vertrouwen (Hoffmann en Campe, 20 €). De Ex-Minister van buitenlandse zaken, schreef het samen met de journalist Dominik Wiechmann.

Naast Westerwelle, zijn behandelend arts, Michael Hallek, en de leukemie patiënt Eva Fidler was ook te gast bij Günther Jauch.

De leukemie-ziekte van het Westen, Welles bekend werd in juni 2014. Als een genezen Ex-Minister van buitenlandse zaken – pas na vijf jaar zonder terugval, men spreekt in leukemie patiënten van een remedie.

Hamburg-harburg, 9. In November

Geef een reactie