Wazig zien

Wazig zien, veranderingen in de visuele perceptie, die afwijken van de normale Sehspektrum – bijvoorbeeld lichtflitsen, uitval van het gezichtsveld, dubbel zien, of floating points, en threads. De oorzaken voor deze verschijnselen zich meestal of in de hersenen of in het oog zelf, zoals in het geval van een vermogen van de huid aandoening. Bepaalde soorten problemen met het gezichtsvermogen u moet in elk geval worden door een oogarts te verduidelijken.

Wat is slechtziendheid?

Visuele stoornissen zijn een fenomeen dat elke persoon van tijd ervaren tijd: Een korte-termijn sluier voor de ogen of in het gebied van de drijvende stippen in de meeste gevallen, zijn volledig onschadelijk. In het oog springende en langdurige tekenen zijn van een ernstige kunt problemen met het gezichtsvermogen echter voor ogen worden stoornis – glaucoom (groene staar) is achter de gezichtsvelddefecten in sommige gevallen, tijdens het knipperen van het licht en een zwarte Rußregen tekenen van een netvliesloslating kan worden. Neurologische oorzaken, zoals een beroerte in sommige gevallen leiden tot een visuele verstoring. Daarom, je moet raadplegen in het geval van een plotselinge en blijvende visuele handicap noodzakelijk tijdig naar een arts.

Sehstörungen

Wazig zien en pijn aan de ogen kunnen wijzen op glaucoom aanval

Visuele stoornissen treden meestal acuut

Een vaste Definitie voor de term ‘visual impairment bestaat niet. Vooral het gesprek is van wazig zien of de symptomen komen vrij plotseling (acuut). In sommige gevallen, ze ontwikkelen, maar ook verraderlijk gedurende weken of maanden, zoals in het geval van een cataract (staar). De omgeving wordt weergegeven in een Grijs-Sterren, meer en meer versluierd, saai en out of focus. In het geval van bepaalde retinale ziekten zoals leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD), huid problemen met het gezichtsvermogen specifiek op het midden van het gezichtsveld. Een langdurige visuele beperking, maar een dergelijke kortzichtigheid en ver-blik of nachtblindheid – bel-me-niet Artsen meestal een visuele verstoring.

De juiste persoon te contacteren in geval van een visuele handicap, een oogarts (oftalmoloog) is in de meeste gevallen. Door middel van verschillende testen, hij kan beoordelen op welk punt in de optische perceptie van een Probleem bestaat en of de visuele beperking behandeling vereist.

Geef een reactie