Wat we morgen eten? 6 ongebruikelijke dieet trends

Reis-Kleie
Rice bran voor het Ontbijt? Beter van niet! Onderzoekers hebben ontdekt dat de Granen product bevat giftige arseen – en wordt verdacht van kanker, natuur, wijn, Aloë-Vera trigger-sap en de zemelen van de praktijk Vita heeft genomen van de nieuwste producten onder de loep en legt uit wat de gezondheid van deskundigen van deze dieet trends.

1 aard van de wijn

Wat het is: Een drankje zonder additieven (bijvoorbeeld zwavel) – van puur, van geselecteerde druiven. Geen chemische zuivering (Filtraton), geen AIDS, geen kunstmatige ingreep.

De waarheid: Een natuurlijke wijn moet zo natuurlijk mogelijk in orde te brengen, de omgevingsfactoren en de smaak van de druiven in de wijn voor de echte uitdrukking. Experts zijn echter zeker: Het is door de natuur niet geheel zwavel-gratis wijn, omdat de micro-organismen die vrij in de loop van de alcoholische gisting, ongeveer 30 mg zwaveldioxide per Liter wijn, het equivalent van de laagst mogelijke zwavel inhoud.

2 Aloe-Vera-Water

Wat is het: sap bestaat voornamelijk uit water en vrij van Aloinen (laxerende effecten van het belangrijkste werkzame bestanddeel van Aloë). Het natuurlijke Aloë-Vera sap, dat afkomstig is van gecontroleerde biologische teelt en is gewonnen uit de verse, met de hand gepelde Aloë Vera blad filets.

De waarheid is: In de Vorm van een crème of Gel met Aloë Vera heeft een anti-inflammatoire. Maar voor de Aloë Vera sap van de giftige Aloïne moet worden gezeefd, het doodt ook veel van de essentiële ingrediënten van de medicinale planten in dit proces. Het is dus absoluut inferieur Aloë Vera sap met weinig of geen effect.

3 Gras Gevoede Dieren

Wat is het: melk, Boter of kaas, alleen van Gras gevoede dieren geproduceerd.

Waarheid: zuivel met gras gevoede dieren hebben een hogere Vitamine K2 inhoud, die beschermt tegen kalkaanslag in de slagaders.

4 kokosbloesem suiker

Wat is het: Een van de bloem nectar van de kokos palm suiker gemaakt plekken met een delicate, zoete smaak en een lichte karamel Aroma.

De waarheid: kokosbloesem suiker heeft een lage Glycemische Index (GI). De GI is 32, en half zo hoog is als die van gewone suiker, de suiker langzaam in het bloed en is dus ook voor alle mensen die gezond zijn, hebben een Probleem met de suiker.

5 Oude Graan Rassen

Wat het is: Complexe koolhydraten bevatten belangrijke vitaminen en sporenelementen, en met de tijd vergeten zijn: amarant, Kamut, spelt en Teff.

De waarheid is: In de meeste gevallen, verpakte producten, zoals brood of pasta, minder dan één procent van de oude rassen van granen.

6 zemelen drinken

Wat het is: Een modder masker, je kan slikken: de zemelen wordt gemengd in water of Smoothies.

De waarheid is: Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat de rijst zemelen verhoogde arseen-met volumes – minstens tien keer zo veel als in tarwe en andere granen. Het spoorelement kan verschillende effecten op de gezondheid, zoals irritatie van de maag, veranderingen van de huid en de longen. De onderzoekers veronderstellen dat de absorptie van grote hoeveelheden anorganisch arseen verhoogt de kans op het ontwikkelen van kanker.

Hamburg-harburg, 13. Maart

Geef een reactie