Wat u moet weten over de BMI

Wat is de Body Mass Index, kortweg BMI zegt over mijn gezondheid? De BMI is een meer relevante indicator van het ideale gewicht? Hoe wordt de BMI berekend? We hebben alle informatie over het onderwerp.

Met de Body Mass Index (BMI) berekenen Artsen verdeeld de relatie tussen lichaamsgewicht en lengte (lichaamsgewicht in kg, door de lichaamslengte in meter om de kracht van de twee). De waarde te hoog is, raden u aan om gewicht te verliezen. Want: hoe hoger de BMI, hoe groter het gevaar voor een hartaanval en beroerte.

Vanaf een BMI van 32, dan is het risico voor de lever kanker aanzienlijk verhoogt. Omdat met dergelijke hoge niveaus van Zwaarlijvigheid, bijvoorbeeld in het geval van een vrouw van 170 cm hoog en ongeveer 100 kg van het gewicht, een vervetting van de lever. De verfettete Orgel kan ontstoken raken (vervetting van de lever Hepatitis). Dit is niet op tijd behandeld, cirrose van de lever, die het hoogste risico op leverkanker.

BMI houdt alleen rekening met het gewicht en de grootte

Gezondheid deskundigen waarschuwen echter, omdat de BMI houdt alleen rekening met het gewicht en de grootte. Hij is geen beoordeling van de vraag of de spieren, de botten en het vet, make-up het belangrijkste deel van het gewicht. Maar vaak leidt dit tot een fatale misrekening. Vandaag de dag weten we, bijvoorbeeld, dat de vet-pads op de bovenkant van de benen, benen of billen, wat veel vrouwen ervaren als een esthetisch Probleem, gezondheid onschadelijk. De ruimte boven en onder de navel worden beschouwd als een ernstig risico voor de gezondheid. U kan een invloed hebben op het gevaarlijke vet dat zich ophoopt in de buikholte tussen de organen en de hormonen en inflammatoire factoren scheidt – die op zijn beurt bevordert de ontwikkeling van arteriosclerose, hypertensie, Diabetes-en vetmetabolisme aandoeningen.

Nutrition expert Christine Blohme samengevat: Met de BMI te berekenen alleen de verhouding van uw gewicht aan uw maat. Hij zegt niets over hoe veel lichaamsvet je meedraagt. Self-assessment is een realistische kijk in de spiegel zou veel beter zijn. Want de plaats waar je je overtollige kilo’ s, beslist of uw gewicht gezond is of niet. De middelomtrek moet worden bij vrouwen kleiner dan 88 cm en mannen 102 cm. Deposito ‘ s op de heupen, zijn echter niet zo slecht. Live, goed opgeleide mensen met een beetje Overgewicht is gezonder dan Slim, ze zitten gewoon op de Bank, Christine Blohme duidelijk. Het verminderen van uw toestemming adviseert ons om te streven naar de droom figuur, maar om bewust te beslissen waar de persoonlijke Wellness gewicht is dat je in balans, krachtig en aantrekkelijk voelen.

Frau arbeitet bis in die Nacht

De onderzoekers waren in staat om te bewijzen dat Elk extra uur dat we wakker zijn in de avond, is geassocieerd met een toename in BMI

Minder slaap betekent een hogere BMI

Nachtbrakers pas op! Onderzoekers bestudeerden de slaap gewoonten en de BMI van de volwassenen. Het resultaat: Elk extra uur in de avond was geassocieerd met een toename in BMI. Zelfs degenen die sliepen in de ochtend als een compensatie voor het langer, was niet bestand tegen het gewicht effect. De reden: degenen Die nog wakker langer, en vaak duurt het een nacht Extra Hapje. Zolang de spullen in de keuken mislukt, daarom, niet om de love handles.

De vroege vogel maakt ons slank

In het beste geval, dan behoren zij tot de soort van de vroege vogels. Vroege vogels hebben een zeer goede Kans op een vast dieet succes. De Northwestern University vonden de onderzoekers. Hun onderwerpen waren allemaal van dezelfde hoeveelheid calorieën en dezelfde beweging werden geschorst. Het enige verschil is dat de ene helft heeft een diploma van het sport-programma in de ochtend, de Rest is opgeleid in de avond. Alle vroege vogels waren in staat om te verminderen in vergelijking met de controle groep, hun BMI na twee weken. De onderzoekers vermoeden achter een verhoogd metabolisme.

Bepalen BMI

Wilt u om te bepalen uw BMI? Hier, langs de BMI calculator.

Geef een reactie