Wat te doen tegen een vette huid? De beste verzorging tips

eincremen
Wat te doen tegen een vette huid? Om de typische problemen zoals glans en onvolkomenheden in de handgreep, is een bijzondere zorg van belang onaangename Glans, grote poriën en vlekken – die last heeft van een vette huid, kent deze problemen. Maar wat te doen tegen een vette huid? De praktijk Vita heeft het beste onderhoud tips.

Wie wordt getroffen door een vette huid, en heeft vaak te bestrijden met een sterke Glans en vlekken, zoals puistjes. De schuld van klieren een Overproductie van talg. Normaal gesproken, de verzonnen vet (Talg) is verantwoordelijk voor het houden van de huid soepel en vertragen het vocht verlies. In het geval van mensen met een vette huid, maar produceert meer Talg dan nodig is. Dus, een overmatige glans, die laat het gezicht snel kijken onverzorgd. Ook grote poriën zijn een veelvoorkomend Probleem: De huid cellen steken in de Openingen van de talg in de talgklieren en voorkomen zo dat de Talg kan stromen. Als een resultaat, het stapelt zich op en verwijdt de poriën. Vette huid biedt een ideale voedingsbodem voor bacteriën, de talg ontsteken klieren – puistjes zijn het gevolg.

Wat te doen tegen een vette huid? De juiste zorg

Maar wat te doen tegen een vette huid? De oplossing: Met een grondige gezicht reinigen, speciale crèmes en Make-Up, dat is afgestemd op deze van het huidtype, kan het Probleem goed grip te krijgen. U niet zonder kunt tijdens het Reinigen, vooral op een vet – of olie-gebaseerde producten, en de toevlucht in plaats van een vocht-intensieve artikelen. Er zijn gels en het schoonmaken van maskers, die in het bijzonder geschikt voor de vette huid. Aangezien het vereist een beetje meer zorg dan andere huidtypes, moet u neem ’s morgens en’ s avonds tijd voor een uitgebreide reiniging. Daarnaast is er een zogenaamde mechanische peeling die het beste tweemaal per week helpt. Dit is de micro-circulatie van de huid stimuleert, verwijdert huid schubben en, in tegenstelling tot de chemische peeling is meestal vrij van bijwerkingen.

Frau mit Gesichtsmaske

Als je last hebt van een vette huid, je moet veel tijd in beslag nemen voor een grondige reiniging en, vooral, om het gezicht te verwennen met een hydraterend masker

Crèmes als een moisturizer

Zorg ervoor dat u kiest uw vocht crème aan op het feit dat het kalmerend en anti-bacterieel. De meeste van de producten voor uw huidtype bevatten pigmenten, die vertraging de glans effect. Vet-bevattende skin care producten mag niet worden gebruikt – ze stimuleren de talgklieren nog meer Talg.

Puistjes, pukkels en mee-eters, kunt u spreken met een turks bad, de strijd. Voeg een paar druppels kamille-extract in een kom gevuld met warm water, leg een handdoek over je hoofd en houd je gezicht voor ongeveer vijf minuten over steam. Als gevolg hiervan worden de poriën geopend. Na een reiniging remt de ontsteking masker.

Make-up tips van de profs

En wat kunt u doen tegen een vette huid? Met de juiste Make-Up, de Glans kan worden. Speciale Foundations bevatten matterende pigmenten en maak een gladde teint. Daarnaast is een poeder dat moet worden toegepast. Langs de weg, kunt u het beste zakdoeken, waarmee ze waren glanzend gebieden van de huid deppen. En zelfs als het zuigt soms: De make-up te verwijderen in de avond is als je een vette huid verplicht. Make-Up kan de poriën verstoppen, waardoor het vet van de productie wordt bovendien gestimuleerd.

Geef een reactie