Wat te doen in geval van netelroos? School van de geneeskunde versus Natuurgeneeskunde

Voedselallergieën en-intestinale infecties zijn de meest voorkomende oorzaken van netelroos. U ontvangt deskundig advies over hoe om zich te ontdoen van de jeukende huiduitslag snel.

In het geval van de kasten, de natuurgeneeskundige raadt

Heilpraktikerin Indre Harkensee, Hamburg

Natuurgeneeskundige Indre Harkensee, Hamburg

Omdat de kasten door een immuunreactie wordt veroorzaakt, in de natuur van de geneeskunde, de intestinale mucosa is de zetel van het immuun systeem – falen is voldaan: De relatie tussen schadelijke en nuttige bacteriën is gevangen in de onbalans. Het immuun systeem niet meer reageert op normaal, maar met de buitensporige defensieve reactie was een huiduitslag, vergelijkbaar met een allergie. Een zeer effectieve therapie voor netelroos het colon reiniging is met de hulp van goede bacteriën, de zogenaamde probiotica. Ze normaliseren de huid, de darm slijmvlies. Van kruiden, zoals melk Distel, te ontgiften en het verlichten van de belasting van de organen, lever, nier en darm.

In het geval van de kasten van de school arts raadt

Dr. Harald Bresser, Hautarzt, München

Dr. Harald Bresser, Dermatoloog, München, Duitsland

Kasten kunnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid van triggers. Meestal een Allergie voor voedingsmiddelen, geneesmiddelen of insect beten achter. Maar het is ook een virale infectie, de ziekte van de darm, te veel sporten, of zware zweten kunnen de oorzaak zijn voor de uitslag. Eerste van alles, dus de reden voor de ziekte moet vastgesteld worden door een Allergie-test of een bloedtest. Een Allergie is de trigger die behandeld kunnen worden van de symptomen met antihistaminica of cortisone preparaten. De medicijnen worden toegepast als een zalf op de huid of in tabletvorm.

Acute symptomen van de kasten het beste met koeling zalven en Gels kunnen worden behandeld. Ze bevatten vaak cortisone – verlicht de jeuk en maakt de kasten meestal na een paar minuten opnieuw.

Geef een reactie