Wat maakt vrouwen gelukkig en gezond

Ein Paar zieht um
Wat maakt vrouwen echt gelukkig en gezond? Volgens een nieuwe studie heeft Samen met de partners een positief effect op vrouwen ‘ s antwoord op de Partner om samen te bewegen, volgens een studie een positief effect op de gezondheid van vrouwen. De resultaten zijn samengevat praktijk Vita is voor u.

Vrouwen, de loting voor de eerste Keer met een Partner, zijn niet alleen tevreden bent, kunt u profiteren van deze stap, ook de gezondheid-wijs: het nieuwe leven samen, je bouwt emotionele Stress gemakkelijker. Dit is het resultaat van een studie van de ‘Ohio State University, die werd gepubliceerd in het Journal of Family Psychology.

Vergelijkbare studies hebben al aangetoond dat de positieve effecten op de gezondheid van vrouwen in een huwelijk. Voor de nieuwe studie van 8.700 mensen die geboren zijn tussen 1980 en 1984 in de Verenigde Staten, tussen 2000 en 2010, werden geïnterviewd jaarlijks. De deelnemers reageerden om aan te geven vragen heeft over uw relatie status, hoe vaak in de maand u het gevoel dat uw leven is met name tevreden of ontevreden.

Mannen zullen profiteren van de gezondheid van het huwelijk

Voor de onderzoekers in het bijzonder interessant: Terwijl in het geval van de vrouwen de tevredenheid van de toegenomen door de en de emotionele stress niveau is gedaald, was er in het geval van mannen geen effect. Dit betekent echter niet dat de mensen die profiteren van de samenwerking van het leven. Net als de vrouwen, het eerste huwelijk heeft een positieve invloed op uw gezondheid. Claire Kamp Dush, Co-auteur van de studie en Professor in de humane Wetenschappen: We hebben niets gevonden dat het huwelijk is absoluut noodzakelijk, om te kunnen profiteren van de gezondheid. De loting zorgt op zijn minst in het geval van vrouwen net zo veel voldoening.

Kan gebroken relaties voor de positieve effecten?

Een bijzonder intense relatie is verbroken, kan een effect dat ook op de volgende relaties. De wetenschappers ontdekten dat vrouwen en mannen profiteren in gelijke mate van de gezondheid, als u besluit na een zware scheiding, een nieuwe Partner om samen te gaan wonen en is later getrouwd.

In de studie wordt echter alleen aanwijzingen geeft over de positieve gezondheidsaspecten bij de Start van het Samenwonen. De onderzoekers achten het mogelijk dat het lang kan leiden tot live verschillende emotionele gevolgen. Met een nieuwe lange-termijn studie je wilt onderzoeken deze mogelijkheid naast.

Hamburg-harburg, 7. December

Geef een reactie