Wat kunnen ouders doen voor hun kinderen…

Kinder spielen aufmerksamer, wenn...
Om de aandacht van uw kind, kunnen ouders gebruik maken volgens een studie door een eenvoudige Truc in het spel…En wat doen uw Smartphone om: Wanneer de ouders Spelen met uw kind af te leiden, kan dit een negatief effect hebben op de aandacht van de jongeren. Dit is het resultaat van onderzoekers aan de Universiteit van Indiana, Bloomington, in een nieuwe studie.

Hoe is het gedrag van ouders van kleine kinderen die aan het Spelen zijn? Dit probleem, Professor Chen Yu en zijn Team van de Afdeling psychologie en hersenonderzoek aan de Indiana University Bloomington zijn onderzocht. Uw conclusie: Laat de ouders Spelen met uw kind, bijvoorbeeld van een Smartphone af te leiden of verplaatst u de bekijk veel rond, een negatief effect kan hebben op de aandacht van het kind. Het was de eerste Keer dat er een direct verband tussen aandacht en sociale interactie kan worden gemaakt, benadrukken de psychologen. Haar resultaten van het onderzoek zijn online gepubliceerd in Current Biology.

Waarom is het zo belangrijk om de aandacht van

De aandacht is al in de peuterleeftijd is een indicator van hoe succesvol we zijn later, bijvoorbeeld in het Leren van cognitieve vaardigheden, zoals Praten, zegt Yu. Voor de studie, de ouders en hun kind zijn uitgerust met speciale camera ‘ s die volgen op de oogbewegingen. Een typisch spel was een gesimuleerde situatie, zoals je misschien wel thuis of in de kinderopvang plaatsvinden. Voor de kinderen is speelgoed klaar waren, de ouders kregen geen routebeschrijving op, of en hoe ze met elkaar moeten omgaan met hun nakomelingen.

Tijdens de proefperiode van twee groepen werden gevormd: Sommige ouders probeerde te sturen in het belang van uw kind om een stuk speelgoed te zijn, terwijl andere ouders wachtten tot het kind vertoonde interesse in iets. Veel ouders hebben geprobeerd te bewijzen dat ze het kunnen opvoeden van hun kroost goed door bepaalde speelgoed nam en met de naam. Onze camera ‘ s bleek echter dat de opvattingen van de kinderen liepen naar het plafond te staren naar een punt boven de schouders van hun ouders. Je hoeft niet aan al zijn aandacht, zegt Yu.

Waarom seconden om te beslissen over het hele leven

Succesvol de test waren mensen die wachtte totdat het kind toonde interesse in speelgoed en gehandeld dan met de jong. Registreerden de onderzoekers de exacte tijd van de kinderen waren op het speelgoed. Het resultaat: Wanneer de ouders en de kinderen keken naar elkaar, met een minimum van 3,6 seconden, op een object, voordat de ouder er in een andere richting, wazig zicht, de kinderen waren dan 2,3 seconden langer op het object. Samengevat, hun aandacht was bijna vier keer langer dan in het geval van de kinderen, hun ouders keek weg eerder dan 3,6 seconden. Het mes eerst, nadat er geen groot verschil – als u denk dat dit maar een heel uur van elke dag speelt, volgens Yu aanzienlijk.

De laagste aandacht in het onderzoek was geïntegreerd, kinderen in een derde groep, waarvan de ouders niet in het spel. De proefpersonen reageerden op hun nakomelingen, ze speelden op de telefoon of laat het oog dwalen. De onderzoekers concluderen dat ouders kunnen uitbreiden van de aandacht van uw kind, als u de kleintjes in de Play-klok te specificeren en volledige aandacht. De resultaten van de studie laten zien hoe het sociale gedrag van de ouders van een kind kunnen beïnvloeden. Zo ver, deze factor van de wetenschap is grotendeels genegeerd, schrijft Sam Wass, onderzoekers aan de Universiteit van Cambridge, commentaar op de studie voor Current Biology’.

Hamburg-harburg, 30

Geef een reactie