Wat krampen doen tegen Wade?

Een plotselinge, spontaan voorkomende kramp in de kuit, kunt u uzelf trakteren. De behandeling is masseer de verkrampte spier te rekken en.

Het is belangrijk om te strekken de getroffen spier tegen de richting in die het samen trekt. Je gaat zitten, rek het getroffen been en trek de tenen. Een andere Persoon in de buurt is, kan het helpen: Zitten in het been, de helper houdt hoog met een Hand op de hiel en op de zool van de voet met de andere Hand in uw richting. De kuit kramp in, bijvoorbeeld ‘ s nachts, het helpt om op te staan en rond te lopen, los van de spieren.

Hilfe bei einem Wadenkrampf

Het beste wat je kunt doen tegen kramp in de benen te strekken het aangedane been

U kunt ook tegen krampen in de kuit

In het geval van kalf krampen, het is ook nuttig om de getroffen spier afwisselend koud en warm om te worden overladen uit. Dit bevordert de bloedsomloop en ontspant de spasmen. Daarnaast kunt u de betaling in het geval van kalf krampen, omloop-het bevorderen van zalven. Een gebrek aan Magnesium is krampen van de oorzaak van het kalf te helpen met magnesium supplementen.

Voor de behandeling van kalf krampen ook preparaten met de werkzame stof quinine. Vanwege hun bijwerkingen die ze dient uitsluitend te worden gebruikt onder medisch toezicht in het geval van terugkerende, zeer pijnlijke krampen, en alleen als er geen andere behandeling werkt.

Geef een reactie