Wat kan leren rokers van mensen met een Allergie

Aschenbecher auf Couch
De schadelijke stoffen van tabaksrook blijven voor maanden in gestoffeerde meubels en gordijnen.Je hebt niet gerookt in hun appartement en u wilt nu stoppen? Dat zou moeilijk kunnen zijn, tenzij u een voorbeeld van een huis -, stof-Allergie.

Om te stoppen met Roken vergt een enorme hoeveelheid kracht en discipline. Wie maakt het, het doen van zijn gezondheid een grote Gunst. Tot slot, de nicotine wordt de belichting die is blootgesteld aan het lichaam zou vallen onmiddellijk nadat iemand gestopt is met Roken, of? Niet noodzakelijk, het hangt ervan af of iemand heeft gerookt in zijn eigen vier muren. Wetenschappers aan de San Diego State University in de verenigde staten niet hebben van een studie om te onderzoeken de appartementen van rokers om te gaan om te roken. Ze vinden dat de nicotine en ander vuil van tabaksrook in het hele appartement gestort kan worden. Vooral in tapijten, muren, gordijnen en gestoffeerde meubels. Ook, als een roker gestopt waren een half jaar eerder, te roken, waren de deeltjes, nog in de flats.

Gevaarlijke rook-derde Hand

Het is belangrijk om te weten dat de ‘rook derde Hand’ wordt gestort in het appartement, en, ex-rokers en andere bewoners kunnen nog steeds worden blootgesteld aan de giftige stoffen, zegt Georg Mat, de hoofdauteur van de studie. Rook -, derde-met de Hand is gemaakt van gassen en ultra-fijne deeltjes dringen diep in het tapijt, bekleding en stoffen en zelfs muren en meubels kan doordringen.

Matt en zijn Team hadden gerekruteerd voor uw proefperiode van 90 rokers die wilden stoppen met Roken. Over een periode van zes maanden, de onderzoekers nam de huid en urine monsters van de deelnemers aan de studie. Ook verzamelde monsters van wanden en deuren, evenals de stofdeeltjes van de vloer van de appartementen waar rokers woonde. Uw doel was het onderzoeken van de belasting met stoffen zoals nicotine, cotinine (een afbraakproduct van nicotine) of de kanker-veroorzakende stof (kankerverwekkende) NNK in de woningen tijdens het Roken en na het stoppen. Van de 90-onderwerpen was slechts zeven deelnemers, in feite, om te stoppen met Roken. Nadat alle, deze kunnen worden weergegeven in deze zeven vakken, de nicotine daling van de blootstelling aan de handen direct.

De Giftige Erfenis

In de studie van stof, deeltjes die had genomen van de onderzoekers van tapijten en vloeren, toonde echter aan dat blootstelling aan nicotine en NKK, was het ook liefde op een gevaarlijk Niveau. Blootstelling aan kankerverwekkende stoffen werd ook na de verbanning van de sigaret constant hoog. Je wilt naar een bepaald Roken, misschien, en in een niet-Rokers hebben gedraaid uw huis bewaart, blijft de erfenis van tabaksrook, waarschuwt Matt. De rook van tabak niet zomaar verdwijnen. Roken in een gesloten ruimte, een Reservoir van chemische stoffen, die leiden tot een lange en giftige erfenis van het tabaksgebruik. De onderzoeksgroep vermoed dat het juist deze Erfenis van het verleden rokers tegelijkertijd zo moeilijk om te stoppen met Roken. De geur alleen al was een constante trigger om weer in de stemming zijn voor een sigaret.

U kunt uw appartement nicotine gratis

Iedereen die ooit heeft gerookt in zijn appartement, en nu wil stoppen, moet niet af te weren alle van de meubels en het appartement schakelen. In plaats daarvan helpt om het voorbeeld van het huis-stof-Allergie. Hun huizen zijn niet alleen vaak erg schoon. Ook een stoom reiniger (beschikbaar in vele drogisterijen en Baumaäkrten huur) mensen met een Allergie kunt u vaak vinden in de huizen van huisstof. Deze apparaten zijn zeer praktisch te reinigen bekleding, tapijten en meubels. Gordijnen worden direct na de laatste sigaret van de gewassen, ook de bank kussenhoezen en alle wasbare stoffen in het huishouden. Te renoveren die was gaan doen, nog een keer: Nu is het de juiste tijd.

Hamburg-harburg, 23. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie