Wat kan ik doen in geval van een acute astma-aanval?

Akuter Asthmaanfall: Kinderärztin Dr. Nadine Hess sagt, was zu tun ist
Expert Dr. Hess: in Principe is de langdurige behandeling van Astma hangt het natuurlijk af van de oorzaak. Allergieën zijn verantwoordelijk, bijvoorbeeld, vaak van een desensibilisatie remedie.In geval van een noodsituatie, voor al uw zorgen – een plotselinge astma-aanval. Wat is Astma? Wat is de behandeling van de acute aanval? Wat doe je voor profylaxe? En Astma, altijd Astma, geldt het volgende:?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Astma is een ziekte van de longen, die het gevolg is van een Overgevoeligheid van de luchtwegen. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen extrinsieke (te wijten aan allergenen zoals Pollen, huisstofmijt, enz. veroorzaakt) en een intrinsieke Vorm (door lichamelijke inspanning, mentale Stress, infecties, Roken of vergelijkbaar). Ook gemengde vormen zijn natuurlijk.

Wat gebeurt er in geval van een astma-aanval in het lichaam?

De luchtwegen van een patiënt met Hyper reagiblem bronchiale systeem om te reageren op één of meer van de genoemde factoren door een contractie van de bronchiale gladde spieren, Oedeem van het slijmvlies in het gebied en de toegenomen uitscheiding, die vervolgens leidt tot een acute pasvorm van hoesten, versnelde ademhaling, en-gevolg-kortademigheid – klassieke astma-aanval.

Hoe herken je Astma bij kinderen?

In de studie van de kinderen met Astma, een aanzienlijk langere uitademing Door de smalle luchtwegen, de lucht is gevangen in de longen. Luisteren naar u, is om te luisteren naar een zogenaamde Piepen en brommen, de kinderen zijn enthousiast vanwege de kortademigheid te vrezen. Meestal wil je gewoon rechtop te zitten , want het maakt het gemakkelijker om te Ademen en een beetje. In ernstige gevallen, een opvallende blauwe kleur van de lippen zichtbaar is. Dan zegt: onmiddellijk een dokter bij roepen, vooral als het voor de eerste Keer en/of geen medicijnen beschikbaar zijn.

Wat helpt bij een acute astma-aanval?

Mädchen inhaliert Asthma-Spray

Acute aanval van astma bij kinderen Astma Sprays zorgen voor een snelle verlichting van de kortademigheid

Snel een oplossing inademing sprays met kortwerkende Beta-2-Mimetica, zoals Salbutamol. Vouw de Luchtwegen snel en verlichten de ademhaling. De Astma Sprays werken binnen een paar minuten voor vier tot zes uur. In ernstige gevallen, moet worden gedaan in de ICU een Infusie van theofylline, daarnaast doses worden toegediend hoge steroïden (cortisone) via de ader, de acute inflammatoire druk op antwoord. Soms is het zelfs nodig om te worden geïntubeerd en kunstmatig geventileerd worden. Gelukkig, het is zeldzaam, maar een acute astma-aanval kan dodelijk zijn als het niet snel genoeg om te worden behandeld.

Astma bij kinderen Astma is een leven-lang?

Gelukkig, Astma, altijd Astma Astma in de kindertijd, niet één keer. Vaak zijn de symptomen aanzienlijk kunnen worden verbeterd met inschrijving in de school of, ten laatste, met de puberteit. Slechts zelden wordt de Astma blijft voor een mensenleven. Ook giften zijn niet altijd blijvend en een hoge dosis Cortisone nodig is. Heel vaak, de Acute behandeling met een Bèta-2-mimetische, soms is een leukotriene antagonisten, of corticosteroïden sprays voor een bepaalde periode van tijd nodig zijn. Alleen in zeldzame, ernstige therapie-refractaire gevallen cortisone pillen zijn op de lange termijn. En in principe is de langdurige behandeling van Astma hangt het natuurlijk af van de oorzaak. Allergieën zijn verantwoordelijk, bijvoorbeeld, vaak van een desensibilisatie remedie en een astma-aanval, dus vermijd het.

Geef een reactie