Wat is mijn witte huid op mijn lichaam?

Eine Frau betrachtet sich im Spiegel
Onze huid is een spiegel van onze ziel en onze hersenen, hoe de nieuwe onderzoeksresultaten van Mexico, Mexicaanse onderzoekers hebben ontdekt dat de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson in de huid aantonen. Maar onze huid is veel meer weet over ons lichaam – leren decoderen van hun signalen.

Mijn huid kent mijn risico van dementie?

Onze huid, de zenuwen en de hersenen in de ontwikkeling van een embryo van dezelfde oorsprong. Het Embryo ontwikkelt eerste huid op hetzelfde moment en de hersenen, terwijl de andere zintuigen ontstaan pas na ongeveer drie maanden. Dit fenomeen wordt gebruik gemaakt van door de onderzoekers van de Universiteit van San Luis Potosi in Mexico, zoals ze gezocht naar een nieuwe diagnostische procedure voor de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson.

De Achtergrond van het onderzoek: In het geval van patiënten die lijden aan deze ziekten, die worden gevormd in de hersenen deposito ‘ s van bijzondere ziekelijke gewijzigde eiwitten. Voor een vroege diagnose, het zou nuttig zijn om te worden in staat om deze deposito ‘ s bewijzen. Maar voor een zogenaamde hersenen is, tot op heden, biopsie noodzakelijk is voor de hersenen weefsel is verwijderd en geanalyseerd, voor de levende patiënten te riskant.

In uw zoektocht naar een oplossing voor dit probleem, de onderzoekers van Mexico huid had een goed idee: Omdat – en hersenweefsel hebben dezelfde embryonale oorsprong, we vermoeden dat het eiwit deposito ’s in beide soorten weefsel kunnen detecteren, zegt studieleider Ildefonso Rodriguez-Leyva. Met zijn Team, hij begon met het ontwikkelen van een huid test voor de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer.

Voor hun studie, de onderzoekers namen monsters van 20 van de ziekte van Alzheimer-patiënten, de 16 patiënten met de ziekte van Parkinson en 17 patiënten met dementie veroorzaakt door een van de twee ziekten van de huid en vergeleken met weefselmonsters van twaalf gezonde proefpersonen. Ze analyseren van de monsters voor het tekenen van pathologisch gemodificeerde eiwitten en vond dat deze werden in de huid van de ziekte van Alzheimer en Parkinson patiënten in een zeven keer hogere concentratie dan de proefpersonen in de andere twee groepen. De onderzoekers zijn ervan overtuigd dat de biopsie van de huid zorgt voor alleen een eerdere diagnose, maar ook de basis voor verder onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Welke zonden verraadt mijn huid?

Bijna elke mens heeft de neiging te hebben, ten minste, te kleine gebreken en overtredingen of voor ziekten die zijn opgeslagen voor een lange tijd op de huid als een puistje, puist, roodheid, ringworm, of eczeem. Een grijs-bleke kleur, bijvoorbeeld, kan verschillende oorzaken hebben: gebrek aan slaap, een slechte voeding en chronische vermoeidheid. In combinatie met geelachtige verdikking van de Huid op het voorhoofd of de tempels, is een betrouwbare indicator van een sterke sigaret consumptie van meer dan een pakje per dag. We moeten altijd in gedachten houden, waarbij de veranderingen van de huid optreden, zegt dermatoloog Dr. Andreas Kruppa. Iemand komt met een normale huid beeld regelmatig na het weekend met veel plekken om te werken, de kans is groot dat het zogenaamde Speed-puistjes. Een volwassen man heeft last van een bijzonder ernstige vorm van acne conglobata, die wordt gevormd op het hele lichaam grote Abcessen en puisten, verbruikt hij waarschijnlijk verboden steroïden. Een weergave van het lichaam is meestal voldoende om te bevestigen dit vermoeden. Ook in het geval van anorexia, die vaak een zeer fijne peach fuzz-als het haar op de wangen. Deze zogenaamde Lanugobehaarung maar het kan ook worden veroorzaakt door kwaadaardige tumoren.

Hoe verander ik mijn gevoelens voor mijn huid?

Wie kijkt naar de hectische dagen in de spiegel, ontdekt zeldzame puistje en roodheid in het gezicht. Geen verbeelding: De huid reageert gevoelig op het mentale welzijn. Onderzoekers spreken van de zogenaamde huid-I. Stress signalen door onze hersenen, een immuunrespons in de huid. Stressvolle ervaringen zichtbaar zijn: Extreme Stress, bijvoorbeeld, kan bij sommige mensen de puistjes sprout of herpes blaasjes op de lip. Ook jeukende, lenzen – of palm-op zoek grote kwaddels (netelroos) kan worden veroorzaakt door psychologische factoren als de meest belangrijke trekker van onderdrukte woede. Ontspanningstechnieken zoals Yoga brengen in geestelijk-gerelateerde huidproblemen opmerkelijke genezing successen.

Hamburg-harburg, 25. Februari

Geef een reactie