Wat is in het geval van een verstuiking, de behandeling?

In het geval van een verstuiking van een gewricht moet worden gezien als de eerste stap van de behandeling onmiddellijk maatregelen teneinde te voorkomen dat op grote schaal zwelling en het handhaven van de gezamenlijke functie in de best mogelijke manier. De eerste maatregelen zijn bedoeld als zogenaamde GELUK regel.

De PECH regel

  • P hoe break: stopzetting van de sportieve activiteit
  • E als ijs, koelen om de pijn te verlichten met ijs of een koud verband
  • C staat voor Compressie en compressie met een drukkend verband met gematigde spanning
  • H hoe hoog kampen: de hoogte van de geblesseerde gewricht

Ook de verdere behandeling van een verstuiking niet-operatieve (Artsen spreken van een ‘conservatieve behandeling’) door de immobilisatie van het gewricht. Voor dit doel, bijvoorbeeld verenigingen zijn gemaakt, een pleister of zogenaamde orthesen, ondersteuning van de gezamenlijke vanaf de buitenkant. In het geval van verstuiking van de knie of enkel, onderarm ondersteunen (krukken helpen) blijven in weerwil van het letsel mobiel. Het is ook belangrijk om verder regelmatig koelen van het aangedane gewricht.

Tegen verstuikingen ontsteking-inflammatoire geneesmiddelen

Kühlen hilft bei Verstauchung

Onmiddellijke ernstige zwelling in een verstuiking kan voorkomen Cool

Tegen pijn en zwelling in een Gewricht in het geval van een verstuiking ontsteking anti-inflammatoire medicatie. Lokale injectie ook of zalven worden toegepast met cortisone tegen ontsteking. In sommige gevallen zullen aanvullende maatregelen, zoals koude therapie, echografie therapie, of lymfedrainage massage helpen bij de genezing.

Vooral in het geval van een langdurige immobilisatie van het gewricht, het is belangrijk om al tijdens de healing fase, het bereik van de beweging van het gewricht of te verbeteren. Dit wordt het beste bereikt met fysiotherapie. Speciale Oefeningen voor het versterken van uw spieren, dus het gewricht wordt gestabiliseerd en opgelucht.

De aanbeveling van de redactie

Wij in de editorial Department, absolute Arnica zijn Fans, want de essentiële Oliën en speciale bestanddelen van de plant verlichten van pijn en ontsteking, en hebben antibacteriële, het versnellen van de genezing van de wond en het lichaam helpen in het weefsel weg. Voor de behandeling van stompe letsels zij zijn derhalve maatwerk. Onze tip voor de juiste toepassing in Acute gevallen: Arnica zalf zo snel mogelijk naar het getroffen gebied, van toepassing. Bijzonder goed en effectief Arnica zalf verenigingen in combinatie met een homeopathische mengsel met inbegrip van de smeerwortel, Monnikskap, goudsbloem (Calendula), Echinacea (bv. Traumeel, apotheek). Tip voor de nacht: de zalf voor het slapen gaan toepassen dik en met huishoud folie en losjes wrap.

Geef een reactie