Wat is in Duitsland drinken? – 10 benieuwd waarheden over ons water

Wahrheiten über Wasser
Water is het belangrijkste voedsel van de mensheid. Wetenschappers uit nieuw-Zeeland niet in een lopende studie, het geloof dat fluoride in het water verlaagt de menselijke intelligentie vermindert fluoride in drinkwater de menselijke IQ. Nieuw-Zeelandse onderzoekers weerlegd in een recente studie, een belangrijke set van overtuigingen voor de bepaling van de kwaliteit van het water. Wetenschappers hadden in het verleden met een oog op een verondersteld effect op de intelligentie en het risico van kanker en weer in de voorkant van de – in vele landen, kunstmatig – stof gewaarschuwd. Deze mythe lijkt te worden nu weerlegd. Maar wat is eigenlijk de kwaliteit van de belangrijkste voedsel van de mens? De praktijk Vita heeft verzameld voor u 10 benieuwd waarheden over de koele, Natte.

Het verbruik van water met toegevoegde fluoride heeft geen invloed op de menselijke intelligentie. De nieuw-Zeelandse onderzoekers van de Universiteit van Otago, bezet in het huidige onderzoek. Volgens de verklaringen van de studie Directeur, Professor Jonathan Broadbent, het grootschalig onderzoek heeft aangetoond dat het Drinken van water met fluor hebben een significante impact op het IQ van de mensen.

In het verleden zijn studies had altijd opschudding veroorzaakt, waarin een verband tussen fluoride in het water en schade aan de gezondheid gezien. Ten slotte, in 2012, AMERIKAANSE onderzoekers hebben beweerd dat de menselijke intelligentie lijden in de kindertijd onder de invloed van fluor.

Echter, fluor is niet ongevaarlijk

In Duitsland, water met een inhoud van meer dan vijf milligram op liter uitgerust met een waarschuwing. Hoewel het onderzoek op de vraag verdeeld, te berekenen wat het bedrag van het met de gezondheid risico ‘ s, maar eens in het feit dat er te veel fluoride schadelijk voor de gezondheid van lichaam. Een korte-termijn Overdosering van fluoride kan pijn dus, Misselijkheid, braken, buikpijn en leiden tot langdurige aandoeningen in de skeletstructuur.

Niettemin, Professor Broadbent is ervan overtuigd dat de nieuw verkregen kennis is op zijn minst een verdere nagel in de doodskist het gerucht fluor ben dom. In het advies van de wetenschapper, het spreken in de marge van de presentatie van haar onderzoek naar de massale kritiek van de experimentele technieken, verschillende studies, opwegen tegen de voordelen van fluoride in het water.

Nieuwsgierig waarheden over water

Water is het belangrijkste voedsel van de mensheid. In veel landen is er onvoldoende toegang tot schoon water. In Duitsland heeft over het algemeen een uitstekende kwaliteit van het water uit de kraan is gekocht, veel van het drinkwater in flessen. Ondanks de commonness van het gebruik van water, veel van de mythes en dogma ‘ s van de wijngaarden in dit land het recht op het genot van het Water. De praktijk Vita heeft verzameld voor u in een foto galerij 10 benieuwd waarheden over de koele, Natte, en je vertelt, bijvoorbeeld, de duitse kwaliteit van het water dat besteld is, of of de aankoop van dure flesjes water is de moeite waard.

Hamburg-harburg, 28. Mei 2014

Geef een reactie