Wat is het dat maakt alcohol met mijn immuunsysteem?

Gläser mit Alkohol
Alcohol Test: hoeveel is te veel?AMERIKAANSE onderzoekers hebben nu uitgevogeld hoe het immuunsysteem reageert op alcohol. De praktijk Vita kunt beschermen, hoe deze kennis te gebruiken.

De wetenschappers van de Loyala University Chicago wilde om uit te vinden in een recente studie van hoe het immuunsysteem reageert, wanneer we drinken van grote hoeveelheden alcohol. Om dit te doen, ze gaf jonge, gezonde mannen en vrouwen te drinken, afhankelijk van het gewicht van vier of vijf glaasjes wodka. 20 minuten, twee uur en vijf uur nadat de proefpersonen hadden bereikt het hoogtepunt van hun Vergiftiging (ongeveer 60 minuten na het Drinken begon) de Directeur van de studie hen bloed. Met behulp van deze bloedmonsters, ze geanalyseerd hoe actief het immuunsysteem van de proefpersonen werd punten naar de andere tijd.

Het resultaat: Na 20 minuten, vonden de onderzoekers de proefpersonen een verhoogde activiteit van het immuunsysteem. De productie van de drie soorten immuuncellen was toegenomen: leukocyten, monocyten en natural killer cellen. Daarnaast is een verhoogde concentratie van Cytokines gemeten eiwitten die het immuunsysteem stimuleren tot een hogere activiteit.

Twee en vijf uur later, een tegengesteld effect werd waargenomen: Er zijn minder monocyten en natural killer-cellen kunnen worden gedetecteerd, wordt er een hogere concentratie van verschillende cellen, die vertragen het immuunsysteem. Eerdere studies hebben al aangetoond dat de consumptie van hoge hoeveelheden alcohol gevoeliger voor longontsteking en andere infecties – de nieuwe resultaten van het onderzoek een verklaring te geven voor dit.

 

Dus u om uzelf te beschermen

Hoe om ons te helpen met deze inzichten, als we willen om te drinken bij speciale gelegenheden alcohol? Die begint te drinken tegen 20-21, moet onthouden: om middernacht, zijn immuun systeem is sterk verzwakt. Dit betekent: de Hot pack, wanneer het uit komt! Studies tonen aan dat de koude het immuunsysteem verzwakt. Het jasje en de muts, zelfs als het slechts voor een korte. Het Verraderlijke is dat alcohol verstoort bovendien het gevoel hebben dat onze Temperatuur en stelt ons in staat om de kou is minder voelde.

Partijen zijn meestal geschud veel handen. Veel bacteriën op de handen. Als het afweersysteem is verzwakt, de ziekteverwekker is bijzonder gemakkelijk in het lichaam. Daarom: Terug in het appartement en de handen grondig wassen! Dus de kans is groot dat de volgende dag begint met een griep-achtige infectie.

Hamburg-harburg, 31. December 2014

Geef een reactie