Wat is er achter de nier pijn?

Het begint vaak met een hevige Steek in de rug: miljoenen Duitsers lijden aan acute pijn in de nieren. Een bijzonder sterke vrouwen worden beïnvloed. Wij zullen u vertellen wat helpt bij nier pijn en hoe u het kunt voorkomen.

Je bent een ingenieus systeem van afvalverwerking. De nieren filteren rond-de-klok afval en schadelijke stoffen uit het bloed. Echter, de kleine instellingen kan veel meer doen: ze produceren hormonen die het regelen van de bloeddruk. En je bent perfect in recycling. Water, zouten en mineralen worden gereinigd en terug naar het circuit. Om te worden in staat om alle taken die nodig is om de nieren gezond te zijn. Daarom moet u nier pijn altijd ernstig te zijn.

De eerste voorkomende oorzaak van pijn in de nieren: pyelonephritis

De triggers van de nier pijn

Een acute nier-bekken ontsteking van de urinewegen infectie ontwikkelt. Het meest vaak wordt de pijn in de nieren optreden in de Winter wanneer het immuunsysteem wordt verzwakt door de koude. De bacteriën uit de blaas te migreren naar de nieren en veroorzaakt een infectie van de nier weefsel en het bekken. U kan acuut of chronisch zijn. Acute infecties optreden bij vrouwen 100 keer vaker dan mannen omdat hun plasbuis veel korter is.

Frau hält sich schmerzende Nieren

Een doffe druk op de rechts en links van de wervelkolom kan ook duiden op een nierziekte. Je moet de oorzaak van de nier pijn kan dus onmiddellijk een arts te verduidelijken

De symptomen van nier pijn

 • Branden tijdens het urineren, constante drang om te plassen.
 • In het geval van acute nier-infectie: hoge koorts en koude rillingen, pijn in beide heupen.
 • In de chronische Vorm: stomp terug koorts, hoofdpijn, lusteloosheid of Misselijkheid, pijn, pijn.

Dit kunt u doen door zelf in de zaak van pijn in de nieren totdat ze een afspraak met de dokter

 • Vloeibare overspoeld uit bacteriën. Als een regel van de duim, elke 20 minuten voor Drie uur, een kwart van een liter van Bubble tea (apotheek) of gewoon water te drinken.
 • Taboe koffie, zwarte thee, alcohol en zure vruchtensappen, omdat ze beroven het lichaam van de vloeistof.

Dus, de arts zal de behandeling van de nieren pijn

In het geval van acute pijn in de nieren wordt verwijderd, wordt het geïnfecteerde bloed, daarnaast geeft hij een urine monster. In het laboratorium van de urine voor bacteriën en witte bloedcellen wordt onderzocht, het bloed, de ontsteking van de waarden worden bepaald. In ernstige gevallen kan de arts het uitvoeren van een echo-onderzoek van de nieren (pays de kassa). De behandeling van een sterke pijn in de nieren met antibiotica.

Zo kunt u voorkomen dat de nier pijn

 • Zorg ervoor dat je drinkt dagelijks, minimaal twee liter voor het doorspoelen van de nieren sterk.
 • Vermijd onder koeling en natte voeten. Zowel verzwakt de verdediging.
 • Zich te onthouden van Zepen of geparfumeerde sprays. U kunt maken in het genitale gebied is een goede voedingsbodem voor bacteriën.

Nierenschmerzen mit Obst verhindern

Je eet dagelijks fruit en groenten -, nier-pijn te voorkomen. De vezel opgenomen, om te voorkomen dat de vorming van nierstenen

Een tweede veel voorkomende oorzaak van nier pijn: nierstenen

De triggers van de nier pijn

Bepaalde stoffen die in hoge concentratie aanwezig zijn in de urine, ze beginnen kristallen te vormen. De meeste nierstenen zijn zure afzettingen van calcium zouten of urinezuur. Vier factoren die het promoten van hun vorming:

 • Een dieet dat berooft het lichaam van het water en dus de urine met zouten van verzadigde (bijvoorbeeld rabarber)
 • frequente infecties van de urinewegen
 • te weinig vocht
 • radicale gewichtsverlies.

Dus de nieren werken

U bent slechts tien centimeter lang, met een gewicht van 150 gram. De nieren zorgen voor een geweldige prestatie. Per uur filteren het hele bloed 15 keer. De 1.2 Liter per Minuut.Door middel van kleine filters in de Nier-lichaampjes (ongeveer 1 Miljoen per nier) lekkage van vloeistof en opgeloste stoffen uit het bloed. Het filtraat overgaat in een buis systeem waar het verder verwerkt.Een gezond persoon geproduceerd op de dag ongeveer 150 liter urine, die zijn geconcentreerd tot 1,5 liter en uitgescheiden.Het grootste deel, 99 procent, van water, zouten en mineralen zal worden gebruikt door het lichaam

De symptomen van nier pijn

De stenen in de nieren en het niet blokkeren van de urinewegen opmerking van geen van deze. U wandelt langs maar kunnen optreden, afhankelijk van de grootte van de pijn in de rug en onder de buik. Om de nier pijn, over enkele uren, moet u een arts raadplegen, bij voorkeur een uroloog.

Dus, de arts zal de behandeling van de nieren pijn

Ten eerste, de locatie van de steen wordt bepaald door de x-ray of computer tomografie. Hij is klein, probeert de arts de steen met veel vloeistof, medicatie en beweging (Bounce) auszuschwämmen of te ontbinden. Hij is te groot, het kan door middel van schokgolven of de ureter door een OP afstand verbrijzeld in stukken (contant betaalt).

Zo kunt u voorkomen dat de nier pijn

 • Drink je elke dag ongeveer twee liter.
 • Je eet fruit en groenten per dag (ongeveer 500 g). De vezel opgenomen, om te voorkomen dat de stenen formatie.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie