Wat helpt tegen zonnebrand?

Bei Sonnenbrand helfen After-Sun-Gels
Wat helpt tegen zonnebrand? Deskundige, Prof. Dr. Johannes Ring legt esProf. Dr. Johannes Ring, Directeur van de kliniek dermatologie, ben Biederstein in München, legt uit wat helpt tegen zonnebrand en hoe de huid schade kan worden vermeden.

De huid herinnert zich elke zonnebrand. En dat heeft gevolgen. Jaren en jaren later, krijgen we ouderdomsvlekken en rimpels, en mogelijk zelfs kanker. Echter, we kunnen verzwakken de acute effecten van UV-licht op zijn lichaam, door de behandeling van een zonnebrand in een tijdig en op de juiste wijze en op hetzelfde moment de pijn verlichten.

Wat helpt tegen zonnebrand onmiddellijk?

Neem bij de eerste tekenen van verbranding door de zon zijn twee Aspirine tabletten in een keer, zodat de 1000 mg van de werkzame stof acetylsalicylzuur (Asa).

Dit kunt u verminderen de dreigende ontsteking en andere mobiele schade te voorkomen. Omdat veel van de boodschappers die de oorzaak zijn van de zonnebrand ontsteking, is afgeleid uit de serie van de zogenaamde prostaglandines. En de AAS is de bekendste Prostaglandine-remmer. Dit helpt, maar alleen aan het begin van de ontsteking.

Helpt tegen zonnebrand koeling van buitenaf?

Best cool om over vijf tot tien minuten met linnen doeken, ondergedompeld in koud water en uitgewrongen. Omdat de pijn kan worden verlicht en de mate van verbranding te worden beperkt. Ook dit helpt alleen direct na een zonnebrand, en niet langer, ongeveer twaalf uur later, als de pijn en roodheid zijn hoogtepunt bereikt. In ieder geval, een cool pack uit de koelkast direct op de huid. Dit kan leiden tot bevriezing.

Helpt tegen zonnebrand After-Sun Lotion?

After-Sun Gels en lotions bevatten vaak plantaardige stoffen, zoals Aloë Vera, of flavonoïden, remmen de ontstekingen en verzacht de huid, of Glycerine, die bindt vocht en de huid soepel. Bovendien, in het bijzonder, gels voor de koeling, omdat ze genereren adiabatische koeling. Tegen rimpels, deze producten niet meer werken. U kunt de huid in het Algemeen, alleen de bovenste, de rimpels, maar diepe bindweefsel bindweefsel.

Ook de schilfering van de huid kan niet voorkomen dat ze. Het lichaam ontdoet zich van cellen met een verhoogd risico op kanker.

Helpt tegen zonnebrand een arts?

Wanneer zonnebrand met de tweede graad brandwonden als blaren vormen, of een zeer groot gebied wordt beïnvloed. De arts kan voorschrijven een cortisone-bevattende crème, die helpt tegen zonnebrand en de ontsteking kan genezen sneller. Als het hele lichaam wordt verbrand en de huid een peeling-off doet, kan dat een verbranding in zeldzame gevallen zelfs levensbedreigend zijn.

In het Algemeen: Een ernstige of uitgebreide zonnebrand moet een arts raadplegen en, indien nodig, te behandelen. Een belangrijke rol van anti-inflammatoire middelen spelen de zogenaamde anti-inflammatoire Geneesmiddelen, zoals Ibuprophen of Diclofenac.

Geef een reactie