Wat helpt tegen maag klachten? – 3 deskundige antwoorden

Een opgeblazen gevoel, Misselijkheid, brandend maagzuur is voor de maag klachten, er zijn veel verschillende oorzaken. Wat zijn de natuurlijke remedies en medicijnen om te helpen de beste?

In de maag ongemak de arts adviseert

Dr. Hans-Joachim Christofor Bochum Interview Magenbeschwerden

Arts Dr. Hans-Joachim Christopher, Bochum

In het geval van acute maag-aandoeningen raden in veel gevallen, in plaats van de klassieke geneesmiddelen, diverse kruiden uit de apotheek. Kamille of pepermunt bloeit in Teeform kan fungeren als een krampstillend. Anijs, venkel olie, of karwij te verlichten vervelende opgeblazen gevoel en Völlegefühle. Als de klachten langer duren, uitgesloten moet een arts een ernstige ziekte.

In de maag klachten, de natuurgeneeskundige raadt

Heilpraktikerin Elke Rintermann München Interview Magenbeschwerden

Heilpraktikerin Elke Rintermann, München

Omwille van een gevoelige maag, vaak met psychische problemen, ik adviseer geneeskrachtige planten met een holistische werking. Citroenmelisse tinctuur zorgt ervoor dat de mentale opwinding afneemt (1 – tot 3-maal daags 3-5 druppels met water). Daarnaast Cystus biologische thee (1 liter per dag, apotheek) helpt in veel gevallen, als het gastro-intestinale Flora wordt verstoord.

In de maag klachten de apotheker adviseert

Apotheker Kai-Peter Siemsen Hamburg Interview Magenbeschwerden

Apotheker Kai-Peter Siemsen, Hamburg

In een langdurig gevoel van volheid, een opgeblazen gevoel, Misselijkheid of zuurbranden, het dieet moet worden aangepast. Iets dat kan irriteren de maag sterk is, moet worden vermeden. Deze omvatten hete kruiden, zeer warme of koude dranken en alcohol. Een aantal van de bovengenoemde symptomen zich voordoen op hetzelfde moment, geef combinatie preparaten (over-the-counter in de apotheek) snel verlichting.

Geef een reactie