Wat helpt met bloed circulatie stoornissen? – 3 deskundige antwoorden

Tintelingen, gevoelloosheid, pijn, verstopte bloedvaten kan ernstige gevolgen hebben. Onze experts geven tips over preventie en behandeling.

In het geval van bloed circulatie stoornissen, de arts adviseert

Dr. Reginald Weiß, Chefarzt für Angiologie an der Zentralklinik Bad Berka

Dr. Reginald Wit, de hoofdgeneesheer van angiology van de Centrale kliniek Bad Berka

In het geval van bloed circulatie stoornissen, is het eerste voor het minimaliseren van de risico factoren: stoppen met Roken en bloeddruk goed. Daarnaast is er een regelmatige lichaamsbeweging is essentieel voor een gezonde bloedvaten. Een van de meest voorkomende aandoeningen van de bloedsomloop, de zogenaamde etalage ziekte is: De Getroffen kunnen gaan wegens pijn in de benen is vaak slechts een paar honderd meter en blijven dan voor een korte tijd. De reden hiervoor is dat De spieren krijgen door de slechte circulatie van het bloed en het gebrek aan zuurstof en begint pijn te doen. Wie minder dan 200 meter aan een stuk, zelfs met de rest van pijn of open wonden, moet u er zeker van een specialist onderzoeken.

In het geval van bloed circulatie stoornissen in de gezondheid van de beoefenaar raadt

Kai Stefan Haschke, Heilpraktiker, Hamburg

Kai Stefan Haschke, Natuurgenezers, Hamburg

Voeding speelt een cruciale rol in de preventie en behandeling van een verstoorde bloedsomloop. De koolhydraten in de voeding, dus het verminderen van en het nemen van meer vezels in de aardappelen, in plaats daarvan, op resort de pasta en brood, de voorkeur groenten en salade. Hoogwaardige plantaardige oliën, zoals olijf-, koolzaad – en lijnzaadolie, worden ook aanbevolen. De homeopathie biedt goede ondersteuning: bijvoorbeeld van de slang Lachesis of de ergot gif Secale Undulatus, respectievelijk, in de potentie van D-6. De exacte keuze van de Middelen, en de stemming over de klachten zijn van vitaal belang voor het succes van de behandeling. Deze therapie is zo zorgvuldig mogelijk om met een arts of arts te bespreken.

Website: www.derheilpraktiker.de

In het geval van bloed circulatie stoornissen de apotheker adviseert

Kerrin Bock, Apotheke am Schützenplatz, Salzgitter

Kerrin buck, een chemicus aan de bescherming van plaats, Salzgitter

Als circulatie stoornissen kunnen vormen grote gezondheidsrisico’ s, zoals een hartaanval, beroerte of trombose, heb ik altijd adviseren om de klachten door een arts te verduidelijken. Want als de Patiënt herinnert zich, bijvoorbeeld, een tintelend gevoel in de benen, is geavanceerd, de stoornis meestal ver. Die is een medische behandeling die ik aan kan raden begeleiden supplementen met Ginkgo of knoflook. Ginkgo verbetert de zuurstofvoorziening en de doorbloeding in de kleine bloedvaten. Knoflook supplementen bevordering van de vloei-eigenschappen van het bloed en het voorkomen van verdere afzettingen in de bloedvaten. Het belang van een lange termijn nemen van drugs is altijd alleen – je kunt laten zien.

Geef een reactie