Wat helpt bij een tendinitis -? – 3 deskundige antwoorden

Tendinitis is meestal veroorzaakt door Overbelasting en komt het meest frequent voor op de pols. Dat je in eerste instantie door pijn tijdens beweging, en later ook in de rest staat. Wat helpt dan het beste?

In het geval van tenosynovitis de arts adviseert

Prof. Dr. Sven Ostermeier, Orthopäde, Gelenk-Klinik in Gundelfingen

Arts Prof. Dr. Sven Ostermeier, Gundelfingen

De beste buitenlandse exchange op een ontsteking van de peesschede: opluchting! Nuttig een zogenaamde orthese, een semi-rigide brace ondersteunt de pols. Het is een duidelijke ontsteking of terugkerende ongemakken, zoals voorgeschreven door de orthopeed, een combinatie van tabletten en fysiotherapie.

Zelden een injectie-behandeling is nodig in het geval van de anti-inflammatoire de werkzame stof in de peesschede wordt geïnjecteerd. Kortom, de klachten opgehoopt, moet de orthopeed een bewegingsanalyse. Deze verkeerde beweging kan worden geïdentificeerd, processen en verandering.

In het geval van tenosynovitis aanbevolen door de natuurgeneeskundige

Dr. Dagmar Hemm, Naturheilpraxis-Hemm, Muenchen

Natuurgeneeskundige Dr. Dagmar Hemm, München

De klachten zijn goed passen bij acupunctuur verlichting bieden. Met name de ‘Traditional Chinese medicine’ (TCM) wordt ervan uitgegaan dat de inflammatoire processen in de energie-blokkades van het bestaan van andere gebieden van het lichaam, bijvoorbeeld in de schouder. Met acupunctuur worden opgelost naalden van deze blokkades. Meestal 6-8 sessies nodig zijn, in het geval van chronische tendinitis)-maximaal 15.

Daarnaast is de behandeling met Schüßler, is het aanbevolen zouten: In de acute fase 3 Ijzer fosforzuur D 12 (5 keer 5 pillen). Een chronische Toevallig op het beste met nr 11 Silicea D 12 de behandeling van (3 keer 5, tablet…).

In het geval van tenosynovitis aanbevolen door de apotheker

Kai Girwert, Apotheker, City-Apotheke, Langenhagen

Apotheker Kai Girwert, Langenhagen

Pezen, bindweefsel-ontsteking meestal veroorzaakt door Overbelasting. Het Belangrijkste is dit: zodra een rustige plek met een Bandage of Tape-verband, en cool, bijvoorbeeld met de koeling kompressen. Voor de pijn en ontsteking van de werkzame stof, Diclofenac helpt. Iedereen die een gevoelige maag, moet worden gebruikt in plaats van tabletten, een Gel die het beste toegepast dun, maar over een groot gebied. Als alternatief is het ook een zalf met smeerwortel-verlicht het ongemak extract zeer goed. Meestal zal dit verbeteren na een paar dagen – zo niet, een bezoek aan de arts aan te raden. Niet op tijd wordt behandeld, kan de ontsteking chronisch.

Geef een reactie