Wat helpt bij de symptomen van de menopauze? School van de geneeskunde versus Natuurgeneeskunde

De menopauze kan gaan hand-in-hand met een verschillende mate van ongemak. Wat zijn de behandelingen en natuurlijke remedies hebben bewezen effectief te zijn voor de symptomen van de menopauze, het vertellen van een school arts en een natuurgeneeskundige in het Interview.

In het geval van symptomen van de menopauze, de natuurgeneeskundige beveelt…

Heilpraktiker Fritz Müller, Kempen

Natuurgeneeskundige Fritz Müller, Kempen

Op de omzetting van het Hormoon balans in de menopauze, elke vrouw reageert individueel. Een persoonlijk advies over de juiste methoden van behandeling voor de symptomen van de menopauze is daarom van essentieel belang. In het Algemeen, het heeft bewezen te worden, maar een behandeling met Bach bloesem remedies voor de symptomen van de menopauze. Essentie No. 33 Walnoot heeft een balancerend effect en vermindert stemmingswisselingen en prikkelbaarheid. In het geval van opvliegers, een Bijlage van nr. 33. – nr. 2, 3 en 4 wordt aanbevolen. Ook de uittreksels van de diverse geneeskrachtige planten zijn met succes gebruikt in het geval van menopauzale klachten. Monnik peper, bijvoorbeeld, vermindert puistjes, vooral zweet, zilverkaars kan helpen met symptomen van depressie en slaapproblemen. De plantaardige materialen van het duizendblad hebben een balancerend effect op stemmingswisselingen. Hier is het recept voor een medicinale thee: 30 g monnik peper zaden, 20 g duizendblad, 20 g van lady ‘ s mantle, 20 g van passie bloem, 10 gram citroenmelisse, 30 g van de druiven zilveren kaars root (apotheek of de gezondheid van voedsel op te slaan) en meng. Voor een Kopje koffie met een theelepel van dit mengsel met warm water en giet dit over, vervolgens 10 tot 15 minuten, de stam en drinken.

Door de manier: Een natuurlijke remedie die experts raden zijn homeopathische combinatie preparaten (Klimaktoplant, uit de apotheek).

In het geval van menopauzale klachten, de school arts adviseert…

Ärztin Dr. Petra Stute, Gynäkologin, Uni-Klinik Bern

Arts Dr. Petra Stute, Ob / GYN, het Universitair Ziekenhuis van Bern

Op het moment van de Menopauze is er een verlies van productie van Hormonen door de eierstokken, de Oestrogeen niveau daalt. Het lichaam reageert hierop met een verhoogde productie van andere messenger stoffen verstoren de hormonale balans. Onder de meest voorkomende symptomen van de menopauze opvliegers, uitbraken van zweten, slaapstoornissen, stemmingswisselingen. Een manier om te verlichten de symptomen van de menopauze, hormonale behandeling met tabletten, Pleisters, enz. Als gevolg van de toegenomen risico ‘ s, zoals een beroerte, trombose, en een deel van borstkanker zij mag alleen worden gebruikt nadat de arts heeft uitgevoerd een individuele risico-baten analyse. Beter met de symptomen van de menopauze kruidensupplementen zoals zilverkaars zijn ook geschikt. In de apotheek zijn er capsules en tabletten bevatten hoge doses van de drug, die zeer goed verdragen en effectief tegen opvliegers en zweetaanvallen. Die voorwaarden zijn, met name psychische klachten, zoals depressie, slapeloosheid en nerveuze onrust lijdt, moet kiezen voor een geneesmiddel dat ook bevat Sint-janskruid.

Geef een reactie